Norway Cup

Idag uppträdde Eric på Norway Cup som sändes i Tv2 Norge klockan 19.00.
//J
 

Videos från allsang på grensen!

 
//J

KOLMÅRDEN

Eric Saade är en av våra starkast lysande stjärnor på den skandinaviska popscenen. Den 9 augusti kommer han till Kolmården för att uppträda på scenen i Marine World.

Han är killen som skakade om musikbranschen och kom trea i Eurovision Song Contest 2011 med låten Popular. Samma år var Eric Saade den artist som googlades mest och sålde flest skivor i Sverige, inkluderat utländska artister. I mars/april 2012 drog han över 30 000 personer till sin arenaturné Pop Explosion. Under som­maren 2013 är han ute på en stor festivalturné, men fredagen den 9 augusti har Kolmårdens besökare nöjet att få se Eric Saade live på scenen i Marine World.

– Förutom alla fantastiska djurupplevelser här på Kolmården vill vi ge våra besökare fler besöksanledningar, såväl till djur­parken som till Vildmarkshotellet. Temadagar och olika eventaktiviteter är exempel på detta. Vi är mycket glada för att vi till vårt gedigna utbud, nu även kan presentera en så stor artist på scenen i Marine World, säger Kristina Hellman Rundgren, Aktivitetschef på Kolmårdens Djurpark.

//J


Intervju

//J - jag åker iväg till finland för att se Eric imorgon så jag kommer inte kunna blogga förän nästa vecka... Så vi ses då!


ALLSANG PÅ GRENSEN

Ikväll gästar Eric Allsang På Grensen i Norge. Programmet kan vi se på fredag kl. 20:00 på sjuan!
//J


SOMMERTID

Igår gästade Eric det norska programmet Sommertid och intervjun med honom kan ni se här: http://www.tv2.no/underholdning/-ja-jeg-er-nyforelsket-4088845.html
//J

Tysnesfest

Igår när Eric skulle uppträda på Tysnesfest i Norge blev flyget dit inställt så han tog sig aldrig iväg... :(
//J
 

Riga

We are sad to announce that due to different reasons, Eric’s show in Riga has been cancelled.
The festival organisation posted the following letter:

”After facing compelling obstacles caused by unfortu
nate circumstances, the location of popular music and culture
festival “Pestivals” will be changed, as well as its date, considering that this year event was planned on July 12 and 13.”

It is not... yet determined when or where the new festival will take place and if Eric will participate.
We are so sorry for all of the people who has been looking forward to this concert, and hope that we can return to Riga soon.

For more information regarding tickets, please use the Pestivals website.
Regards, //Team Saade
 

tyvärr har Erics konsert i Riga blivit inställd:(
//J

Intervju - Sövde

Här är en intervju med Eric från Sövde!
http://www.ystadsallehanda.se/webbtv/article1924720/Webb-tv-Eric-Saade-intog-Sovde.html
 
//J

Gomorron Sverige

Eric var tydligen med på Gomorron Sverige imorse! Det kan ni se här: http://www.svtplay.se/gomorron-sverige?tab=clips&sida=1
 
//J

Nyhetsmorgon

D%C3%A4rf%C3%B6r%20g%C3%B6r%20Eric%20Saade%20%C3%A5rets%20officiella%20EM-l%C3%A5t
Imorse var ju Eric med på nyhetsmorgon och sjöng winning ground, såhär såg det ut!
 
//J

WINNING GROUND

Här är musikvideon till Winning Ground! Härlig va?:D
//J

Nyhetsmorgon

Imorgon gästar Eric nyhetsmorgon! Jag tror att han ska sjunga winning ground!
//J
 

Jet Ski

Igår åkte Eric, Alex och Edin lite Jet Ski innan konserten i Sunne!
Nån av er som var på konserten?:)
//J
 

2 år sen!

Olivia påminnde mig om att det är den andra juli idag vilket betyder att det är exakt 2 år sen Eric tog upp mig på scenen! Det var första gången jag träffade honom och som ni ser i videon var jag sjukt chockad haha...
//J
 

Linnea 8 år

Linnea 8 år har under en längre tid haft en svår sjukdom vilket vid flera tillfällen hindrat henne från att se en konsert med Eric, just idag fick hon ledigt från sin behandling och tillsammans med brorsan träffa Eric och se honom live på Sommarkrysset ikväll. Kämpa Linnea, du kommer fixa detta!
Från Tomas Lingmans fb!

Glöm inte att rösta på Eric!

Rix topp 6 har tagit sommarlov till den 5 augusti, men listan är kvar och kommer tillbaka efter sommaren! Så rösta för fullt på Eric nu! http://rixfm.se/rixtopp6klockan6/
 
Och glöm inte att nominera Eric till Rockbjörnen också! http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/
Nominera till Årets manliga liveartist, Årets svenska låt & Årets konsert
//J
 
 

Oslo

//J
 

Bilder


 

Tävling!

Tävla om en unik träff med Eric Saade!

Tävla om en unik träff med Eric Saade!

Du som vinner kan bjuda med en kompis -

tillsammans får ni träffa er stora idol.

            

Nu kan du tävla om en backstageträff med favoriten Eric Saade under hans ”Coming home tour” under sommaren. Du kan äntligen få ställa vilka frågor som helst till honom, kanske ge honom en kram och kolla in hur livet är bakom kulisserna! Och vill du ta med en kompis så går det bra. 

Du tävlar genom att skapa det finaste t-shirtmotivet med Eric Saade. Nedan kan du ladda ner en bild på Eric som du kan utgå från. Designa bilden och ditt motiv precis som du vill. Kanske kan du lägga till några stjärnor? Byta frisyr på honom? Eller lägga till en bild på dig själv bredvid honom? Det finns inga begränsningar! 

Tävlingsregler: 1. Ladda ner en bild på Eric Saade genom att klicka här. Bilden kommer upp i ett nytt fönster. Högerklicka på den och välj antingen "Skriv ut bild" om du vill skriva ut den, eller "Spara bild som...", om du hellre vill ha den i datorn, och välj jpg-formatet.

2. Designa och redigera bilden precis som du vill, antingen på papper eller i datorn. Om du gör den i dator eller scannar den är det viktigt att den är högupplöst. Spara i 300 dpi och i jpg.

3. Maila ditt bidrag till julia@egmont.se och skriv "Saade-tävling" i ämnesraden senast den 10 juli. Du kan också skicka det till Julia, 205 08 Malmö. Märk kuvertet "Saade-tävling".

Vinnaren utnämns av en jury som består av Julia-redaktionen och beslutet kan inte överklagas.

Första pris består av en backstageträff med Eric Saade under hans turné sommaren 2013 för vinnaren och en kompis. Tidningen Julia betalar eventuella resor till och från närmaste konsertort. Vinnaren får också två t-shirts med det vinnande motivet. Vinnarna på andra till tionde plats får en signerad singel av Eric Saade. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna meddelas via telefon och/eller e-mail. Vinnarens namn kan komma att publiceras bl a på tidningenjulia.se.

 

//J


RSS 2.0