KOLMÅRDEN

Eric Saade är en av våra starkast lysande stjärnor på den skandinaviska popscenen. Den 9 augusti kommer han till Kolmården för att uppträda på scenen i Marine World.

Han är killen som skakade om musikbranschen och kom trea i Eurovision Song Contest 2011 med låten Popular. Samma år var Eric Saade den artist som googlades mest och sålde flest skivor i Sverige, inkluderat utländska artister. I mars/april 2012 drog han över 30 000 personer till sin arenaturné Pop Explosion. Under som­maren 2013 är han ute på en stor festivalturné, men fredagen den 9 augusti har Kolmårdens besökare nöjet att få se Eric Saade live på scenen i Marine World.

– Förutom alla fantastiska djurupplevelser här på Kolmården vill vi ge våra besökare fler besöksanledningar, såväl till djur­parken som till Vildmarkshotellet. Temadagar och olika eventaktiviteter är exempel på detta. Vi är mycket glada för att vi till vårt gedigna utbud, nu även kan presentera en så stor artist på scenen i Marine World, säger Kristina Hellman Rundgren, Aktivitetschef på Kolmårdens Djurpark.

//J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0