Tävling!

Tävla om en unik träff med Eric Saade!

Tävla om en unik träff med Eric Saade!

Du som vinner kan bjuda med en kompis -

tillsammans får ni träffa er stora idol.

            

Nu kan du tävla om en backstageträff med favoriten Eric Saade under hans ”Coming home tour” under sommaren. Du kan äntligen få ställa vilka frågor som helst till honom, kanske ge honom en kram och kolla in hur livet är bakom kulisserna! Och vill du ta med en kompis så går det bra. 

Du tävlar genom att skapa det finaste t-shirtmotivet med Eric Saade. Nedan kan du ladda ner en bild på Eric som du kan utgå från. Designa bilden och ditt motiv precis som du vill. Kanske kan du lägga till några stjärnor? Byta frisyr på honom? Eller lägga till en bild på dig själv bredvid honom? Det finns inga begränsningar! 

Tävlingsregler: 1. Ladda ner en bild på Eric Saade genom att klicka här. Bilden kommer upp i ett nytt fönster. Högerklicka på den och välj antingen "Skriv ut bild" om du vill skriva ut den, eller "Spara bild som...", om du hellre vill ha den i datorn, och välj jpg-formatet.

2. Designa och redigera bilden precis som du vill, antingen på papper eller i datorn. Om du gör den i dator eller scannar den är det viktigt att den är högupplöst. Spara i 300 dpi och i jpg.

3. Maila ditt bidrag till julia@egmont.se och skriv "Saade-tävling" i ämnesraden senast den 10 juli. Du kan också skicka det till Julia, 205 08 Malmö. Märk kuvertet "Saade-tävling".

Vinnaren utnämns av en jury som består av Julia-redaktionen och beslutet kan inte överklagas.

Första pris består av en backstageträff med Eric Saade under hans turné sommaren 2013 för vinnaren och en kompis. Tidningen Julia betalar eventuella resor till och från närmaste konsertort. Vinnaren får också två t-shirts med det vinnande motivet. Vinnarna på andra till tionde plats får en signerad singel av Eric Saade. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna meddelas via telefon och/eller e-mail. Vinnarens namn kan komma att publiceras bl a på tidningenjulia.se.

 

//J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0