Middag

 
Undrar vem det är?:)
//J

Presenter

Här är några av alla fantastiska presenter som blivit skickade till Eric! //Team Saade
 
 Ser ni nån present som ni har skickat?:)
//J
 
 

Grattis världens bästa!!

Idag fyller Eric 22! Grattis grattis grattis grattis grattis!!!:D♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ även fast du inte läser dehär eric, ha en underbar dag, vi älskar dig♥
//J

Senaste från instagram

Mmmmmmmmm
//J

Backstage

dör så gulligt... Eric och Maya (Andreas systerdotter) backstage på xfactor!
//J

Bilder från xfactor

//J

Från igår!

Eric%20Saade%20och%20deltagarna%20-%20filml%C3%A5tsmedley
 
Eric%20Saade%20-%20Marching%20(in%20the%20name%20of%20love)
Gud jag älskar dansen till Marching!!! ♥.♥
//J

Missa inte!

Missa inte Eric på xfactor kl 20.00 i tv4 ikväll!
//J
 

Dagens bild

//J

Rehearsal time!!! @ericsaademusic #aaahshieeet

Haha Eric din lilla fjortis;)
//J

Eric poster

verkar som att det finns en poster på Eric i nästa frida?:) Den nya släpps imorgon!
Btw så fyller jag år imorron:)
//J

Lyssna på både Marching och Miss Unknown!

Grymt bra va?:D
//J
 

Pop explosion på tv igen!

Ikväll kan ni se detta ↓ igen i svt24!
//J

Haha

Bought this for my living room. Hahahah :) #joking that shit cray!!!
//J

Danceee

//J

1 Dag kvar!!

Imorgon släpps låtarna!!:D
//J

Visste ni att?

Eric har skänkt 80.000 till min stora dag!
//J
 

Min Stora Gala

//J

Dagens bild

//J

Se Saade live igen!

http://www.svtplay.se/video/363715/saade-live
 
Vad tyckte ni då?;)
//J

PREVIEEEWS

http://soundcloud.com/kingislandmusic/eric-saade?secret_token=s-fn2vy
Marching (In the name of love)
 
 
http://soundcloud.com/kingislandmusic/eric-saade-miss-unknown-teaser?secret_token=s-aT7jk
Miss Unknown
 
DÖR SÅ BRA.
//J

Saade: – Eurovision? Nej tack!

Stjärnan vill varken leda eller delta i ”Mellon”: ”Det där lämnar jag till Måns”

Efter ett år av tystnad är Eric Saade tillbaka – med hip hop.

I nästa veckas ”X-factor” är det livepremiär för nya singeln.

Men stjärnan passar också på att tacka nej – till schlagern.

– Det där lämnar jag åt Måns, säger han.

Eric Saade, 21,tog ett år av.

”Popular” må ha varit populär – men flickfavoriten ville hitta ett nytt sound.

– Jag hade redan gjort allt i Sverige. Så jag höll käften ett tag. Men nu kände jag att det var dags att öppna munnen igen, säger han.

Tackar nej till schlagern

Men det är inte bara soundet som är förändrat.

Eric Saade tar nu bestämt avstånd från Melodifestivalen.

– Det är inte aktuellt, och det vet de. Det var en fin start, men jag trivs bättre på egna ben.

– Dessutom är jag rent musikaliskt väldigt långt bort från schlagern nu. Jag har lagt det där bakom mig, säger han.

Och du har inte fått frågan att leda schlagern?

– Nej, och det är dessutom inte min grej att vara programledare. Det där lämnar jag åt Måns, säger han.

Nu är Saade dubbelaktuell. Nästa vecka släpper han två nya singlar – och uppträder i ”X factor”.

– Men det kan mycket väl hända att jag gör annat också. Jag skulle gärna köra lite med deltagarna – och visa dem hur det går till, säger han och skrattar.

Gör hip hop

I vår väntar albumsläpp. Den nya plattan beskriver han som ”urban” – och hip hop-influerad.

– Det börjar bli mycket mer hip hop, det är därför jag släpper två singlar. Den ena är radiovänlig, och den andra är mer urban, säger han.

Men fansen behöver inte oroa sig – Eric Saade har inte börjat rappa.

– Nej, haha, det ska jag inte göra, det är fortfarande radiomusik, säger han.

 

//J


Dinner

I'm eating too... Hahaha lol
//J

Dance

//J

20% i shopen!

http://sv.saadeshop.com/
//J

IMORGON!

PREVIEWS AV LÅTARNA KOMMER ATT SLÄPPAS IMORGON EFTER SÄNDNINGEN AV "SAADE LIVE!"!!! Är ni redo att höra delar utav Saades 2 nya singlar!? 
Imorgon får vi höra previews av både Marching och Miss unknown! :D
//J

Eric i x factor!

Flickidolen Eric Saade, 21, har inte släppt en singel på ett år. Och sedan arenaturnén i våras har han fokuserat på Polen och Norge.

- Det har gått jättebra. Jag har aldrig fått sån respons som jag fick i Norge, säger han.

Men nästa fredag dyker popstjärnan upp i TV4:s "X factor".

- Det är en mini-comeback, i och med att jag hållit käften i ett år. Jag har försökt hitta något nytt, säger han.

- Jag kände att jag gjort allt jag kunde göra i Sverige. Jag sålde flest plattor av alla artister förra året. Nu kändes det rätt att komma tillbaka.

Eric kommer att uppträda med sin nya singel "Marching (in the name of love)", som släpps nästa onsdag. Då kommer även singeln "Miss unknown".

- "Miss unknown" är väldigt urban och är väldigt hiphop-influerad, säger han.

 

:DDD //J


Min stora gala

biljetter hittar ni här: http://www.ticnet.se/event/min-stora-gala/237131

Trailer

Längtar!!
//J

Norge

undrar vad dom gör:)
//J

reharsals

Dance rehearsals with Super marioooo! #marching
//J

Watching cuts from Pop explosion! SVT 20/10, DVD release(whole concert + extra) 28/11

//J

Ny biografi

Tre album på två år skulle få de flesta att skaka på huvudet. Att släppa två av dessa inom loppet av ett halvår skulle rent av betraktas som galenskaper. Eric Saade är en av de starkast lysande stjärnorna på vår skandinaviska popscenen. Han är killen som skakade om musikbranschen med sina täta skivsläpp, och blev tack vare detta otroligt folkkär här hemma i Sverige.

På radion spelas fortfarande singeln ”Hotter Than Fire” på högvarv, men Eric tänker inte vila förrän hela Europa fått ta del av hans musik. Förra året var Eric ute efter ett samarbete med den amerikanska sångerskan Dev. ”Det var i samband en promotionresa i London som jag såg henne på brittisk tv, och jag kände direkt att jag ville samarbeta med henne. Jag var så sjukt exalterad att min manager fick lugna ner mig!”

När vi [Eric, Jason Gill och Julimar Santos] sedan skrev och skickade iväg ’Hotter Than Fire’ till hennes team på Universal i Los Angeles visade det sig att de verkligen älskade låten, så allting föll på plats direkt!”

Så arbetar en artist som snabbt vunnit flertalet priser, bland annat fyra Scandipop Awards. Efter att det framgångsrika debutalbumet sålt guld, bestämde sig Eric för att släppa uppföljarna ”Saade Vol.1” & ”Saade Vol. 2” med sex månaders mellanrum. Framgångarna fortsatte, och båda skivorna klättrade snabbt upp till förstaplatsen på albumlistan samtidigt som de sålde platina.

Under tiden hade Eric snabbt blivit ett välkänt ansikte i Melodifestivalen tack vare tredjeplatsen 2010 med ”Manboy”, och inte minst efter segern året därpå med ”Popular”, som också resulterade i Sveriges bästa Eurovisionplacering dittills på tolv år (3:a). ”Popular” blev en stor hit över hela Europa och sålde dubbel platina i Sverige.

Under sin uppväxt i Helsingborg lärde sig Eric snabbt hur man fick upp folks uppmärksamhet, speciellt med tanke på att hans familj bestod av tio personer! ”Jag dansade och sjöng alltid i skolan, och jag var tidigt med och arrangerade de föreställningar som spelades under sommarloven. Det har liksom alltid intresserat mig. När jag var yngre gillade jag verkligen Bryan Adams och Michael Jackson., Senare kom även intresset för Backstreet Boys, ‘N Sync, Justin Timberlake och Robbie Williams, som i mina ögon är världens bästa entertainer. Det är också så jag identifierar mig, som en entertainer. Det känns som jag är född att underhålla, och det kanske är därför som jag älskar Michael och Justin”.

Vid 13 års ålder var Eric med i en lokal talangtävling, och som av en ren slump befann sig managern Tomas Lingman i publiken ”Han kom fram och snackade med mig efter mitt framträdande och sa att jag ‘kunde bli som Robbie Williams’. Det var där och då jag insåg att jag kunde satsa på musiken. Tomas är fortfarande min manager.”

2007 kom den första framgången. Som en del av popgruppen ”What’s Up”, hade Eric två singlar (‘Go Girl’ & ’If I Told You Once’) i toppskiktet på singellistan och även om bandet gick skilda vägar ganska snabbt värdesätter Eric tiden med bandet. ”Jag lärde mig massor. Allt ifrån att spela in i en studio,till hur man skriver professionella poplåtar och jag har jobbat med allt sedan jag var 15.”

Ett halvår senare hade Eric ett eget skivkontrakt med Roxy Recordings och släppte första singeln ”Sleepless” (som även finns med på debutplattan ”Masquerade”) men det var förstasingeln ifrån uppföljaren ”Saade Vol. 1”, som verkligen satte Eric på kartan. ”När jag släppte ‘Hearts In The Air’ började det hända saker utanför Sverige, och det var då jag fick skivkontrakt i utlandet. Skillnaden när jag själv skriver musik är att det låter mer internationellt, lite mer som sådan musik man hör på nattklubbar och jag tror att skivbolaget märkte av det.”

Om du frågar Eric om vad ”pop” betyder för honom, är han tydlig. ”Pop är ingen speciell typ av musik. Pop är bara ett samlingsnamn för något människor tycker om, och det kan verkligen låta hur som helst. "Jag älskar verkligen electro-pop, och jag tycker väldigt mycket om artister som Robyn, för vi arbetar på liknande sätt"

Det var just därför som idén att släppa två skivor under 2011 kändes självklar för alla inblandade.

”Jag hade skrivit väldigt många låtar, så jag tänkte bara ‘Varför inte?’. Skivbolaget gillade idén och sa ’om du känner att du har två kanonalbum - kör på!’. Under 2011 var Eric faktiskt den artist som sålde flest skivor i Sverige, även om man inkluderar utländska artister.

Efter att ha uppfyllt sina drömmar om en arenaturné i Sverige, siktar Eric nu mot nya topplistor och nya kreativa utmaningar.m ”Det känns naturligt för mig att skriva musik”, säger han. ”Att skriva musik åt andra artister är något jag vill göra någon gång i framtiden, och just nu har jag skrivit en del låtar, men jag känner att jag vill ha dem för mig själv.”

Den internationella karriären har också börjat bra. Efter ett samarbete med norska popstjärnan Tone Damli har han toppat listorna i grannlandet, både med singeln ”Imagine” och med sin egen ”Hotter Than Fire”. I Polen vann han två publikpriser under sitt första tv-framträdande (Sopot Festival), och ändå sedan den succén har den polska publiken velat ha tillbaka honom! 
 
Det här är den nya biografin på ericsaade.com :)
//J

Dagens bild

//J

Nästa lördag...

1 vecka kvar nu...
//J

11 dagar!

Längtar ihjäl mig!
//J
 

Klantigt Eric

Hahaha jag dör... Undrar vem han åt med?:)
//J

i-landsproblem?

It's hard to choose sometimes... #sneakers
Eric kunde inte välja skor idag... i-landsproblem?;)
//J - glöm inte att följa mig på instagram! @ saadesoldier

Iphone 5

Telia hookade upp mig med en IPhone 5! Tack Mats Alpberg!
 
aaah jag vill också ha en!
//J

24 oktober!

DEN 24 OKTOBER SLÄPPS BÅDA SINGLARNA! men ett problem... vilken ska man lyssna på först?:oo
//J

Marching

Eric tänker nog döda hälften av sina fans idag! haha;)
//J

Pop explosion

//J

Miss unknown

NEWS COMING SOON! #missunknown #saadesingle
VILKA LÄNGTAR???:O♥

2 million views

Videon till Imagine har 2 miljoner views på youtube!:D
//J

"Hon är Eric Saades egen drottning"

Eric Saade, 21, och ex-flickvännen Molly Sandén, 20, gjorde slut i början av året.

Sedan dess har popstjärnan flitigt synts ute i vimlet på nattklubbarna kring Stureplan, där han festat omgiven av sina vänner.

Nu ska han umgås flitigt med Rebecca Simonsson, 27, klubbdrottning. De har träffats sedan i somras och har flera gånger synts tillsammans, bland annat på nattklubben Hells Kitchen.

- De har träffats en tid. De verkar väldigt bekväma i varandras sällskap, säger en person med insyn till Expressen.

Umgänget bekräftas av en person som ingår i både Rebecca och Erics krets av vänner.

- Det stämmer att de träffas och trivs tillsammans. De har ofta haft kontakt även om de inte kunnat ses, säger personen.

Eric Saades manager, Tomas Lingman, förnekar att Eric Saade och Rebecca Simonsson har en romans.

- Det stämmer inte, säger han.

Rebecca Simonsson säger:

- Jag kommenterar aldrig mitt privatliv.

 

ännu en gång står det nånting som inte är sant...

//J


Rösten är tillbaka

:D //J

Funny pic.. Me and bro. @jsonchannel

//J

Förhandsboka dvd:n!

Ni kan förhandsboka här: http://cdon.se/musik/saade_eric/the_dvd_-_pop_explosion_live_concert_(signerat_kort)-21463169
 
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
//J

Dagens bild

//J

Senaste från twitter

Stackars Eric som har tappat rösten! Och stackars Emma som har fått en tumör i hjärtat:'(♥
//J

Emma

Det är ju Emma som bloggar här! Men vill bara säga att hon lever. //J

Make Up Store

Ett stort tack till Make Up Store och William Värnild för all support och hjälp under DVD inspelningen på Globen. //Team Saade
 
//J

FIFA

FIFA in The studio is bad for your health! The song done tho!
 
//J

RSS 2.0