Brun och fin!


smälteeer
//J

Saknar pop explosion!


gud vad jag saknar pop explosion... gör ni det? om ni har nåt minne från en konsert kan ni ju maila till allasaadefans@hotmail.com och berätta hur det var så lägger vi upp det på bloggen? :)
//J

jag kommer tillbaka snart

sorry men jag måste verkligen lägga bloggen åt sidan ett tag för att satsa lite på skolan dom 2½ sista veckorna. Jag kommer blogga så ofta jag kan men jag tror inte det blir så jätte mycket!

Är det någon som ska på Rix Fm Festival i Eskilstuna?

// Olivia

Dagens bild


//J

2 bilder från spanien

//J

Eric twittrade jättemycket igår!
//J

men ååååh

Eric skulle visst inte vara med i kvällen är din ikväll, han är tydligen med nästa vecka...

//J

Missa inte


Missa inte ''kvällen är din'' ikväll kl 20.00 (skrev 20.30 förra gången de var fel) på tv4!

//J

Visste ni att?


Eric är i spanien just nu? :)

//J

Dagens bild!

Sorry, Jag har inte haft så mycket tid att blogga! men nu kommer jag börja igen så ni kan få mer uppdatering!
/Angelika♥

Saade kvar vid Mollys sida!


Trots att förhållandet mellan Molly Sandén och Eric Saade varit över sedan i januari tidigare i år, fortsätter paret att supporta varandra i karriären. När Molly under gårdagen firade release av nya albumet 'Unchained' på Grand Hotel, fanns ingen mindre än expojkvännen bland de inbjudna gästerna.

De var Sveriges hetaste unga kändispar fram till i januari tidigare i år. Då kom beskedet att förhållandet mellan Molly Sandén och Eric Saade var över. Beskedet förvånade många men ingen av idolerna har velat kommentera uppbrottet. Molly Sandén sa bl.a till expressen i februari att; 'Vi hade våra anledningar och båda har gått vidare. Vi är inte ovänner.'. I övrigt har de båda valt att hålla separationen så privat som möjligt. Idag har parets gemensamma lägenhet sålts och ingen av dem verkar lägga fokus på att hitta en ny partner. Istället verkar båda lägga stort fokus på sina karriärer.

Oavsett anledningar till uppbrottet så är det uppenbart att vänskapen dem emellan lever vidare. När Molly tävlade i melodifestivalen i februari hyllades hon öppet av Saade på twitter med orden; '"Molly the best as usuall Go girl! <3". Och under gårdagen när Molly firade releasen av albumet 'Unchained' så fanns Eric Saade bland gästerna och visade sitt stöd. Andra som också supportade Molly denna kväll var bl.a bloggerskan Tyra Sjöstedt och mångkonstnären Regina Lund.

//J - Förlåt för den dåliga uppdateringen!


Kvällen är din


Missa inte kvällen är din på tv4 20.30 nästa vecka för då är Eric med!

//J

Grattis på namnsdagen finaste!♥♥
//J


Dagens bild


//J - ställ frågor i blogresponse :)


LMS Remix video


sjukt bra video! eller vad säger ni? :)
//J

Dagens bild


//J

170.000 likes!wohooo! :D
//J


bye bye Sweden

Imorgon drar jag till Italien och stannar i 1 vecka så det blir inte så mycket uppdatering från min sida...

// Olivia

Ha det bra i Sverige! Puss!!


Falun

1 Juni är det premiär på rix fm festival i Falun och då ska Eric dit! nån som ska fara? :)

//J

Den enda turnen för i år

Saade avslutade precis sin stora inomhus turne POP EXPLOSION.
Den turnen är som sagt den ENDA turnen som Saade skulle göra i år,
då det nu ska fokuseras på promotion i andra länder.
Men som ni många redan hört så kommer Eric att gästa
ett par RIX FM FESTIVALER för ett kortare framträdande i
sommar. Vilka städer det blir, annonseras snart. Se till att
vara där om ni vill se en liten glimt av Saade i sommar,
då det inte blir någon konsert turné.
/Team SAADE

från fb
//J

Dagens bild


förässten, om det ↑ är nån av era bilder som ni tagit själv så säg till bara, för jag såg den på en fansida och gillade den så jag la upp den på bloggen för att det inte stod nåt, så bli inte sur om det är eran ;)
//J


sorry...

förlåt för att jag vart ganska frånvarande på bloggen... Men i helgen var jag och såg Eric igen tänkte berätta lite
Dag 1 5/5

Jag åkte till stockholmsmässan ungefär 13.00 och var där 13.30 och då hade inte någon av mina kompisar kommit så jag satte mig på en bänk vid Eric-bilen. När min kompis Cecilia kom så satt vi och snackade lite och sen sa jag ''Kan vi inte skriva till Rim (Erics dansare) på twitter och fråga om hon och Alex (också Erics dansare) ville komma ut. Så jag skrev till Rim och Cecilia till Alex. Rim svarade och frågade om vi var där... Sen träffade vi dom och vi hängde med dom i ungefär 1 timme. Sen kom Elvira  och Elvis och sen kl 19 var det dags för föreställning. Först danasade massa barn i olika grupper och efter en timme var det dags för Eric. När Eric sjöng fick man gå ner till scen annars satt man som i en biosalong typ... Eric sjöng 4 låtar, Hearts in the air, Manboy, Popular och Hotter than fire. När Eric var klar gick vi ut till saade-bilen och väntade. Först kom Rim ut och vi snackade lite och hon fick en snickers av mig och Cecilia och hon vart glad sen kom Alex och han fick en M&M. Eric kom ut och vi sa Hej Då och han hoppade in i bilen och åkte sedan. Rim åkte också med i bilen för dom skulle mot stan. Men Alex skulle åka komunalt och han skulle till sin tjej så jag åkte tillsammans med han.

Dag 2 6/5
Jag åkte till Stockholms mässan 12 och kom dit vid 12.30. Mina kompisar var inte där då så jag satt där själv i ungefär 15 min. Sen kom Elvis och efter ett tag Cecilia. Vi tog lite kort och hade det roligt.. Sen kom Anna och efter det kom Elvira. Vi satt mest och snackade och så...  Vi gjorde typ inget speciellt innan föreställningen. Snackade lite med folk som jobbade där och så. Sen när föreställningen började så var det ganska lång tråkigt. Det var typ exakt samma dans som dagen innan. Men när det var dags för Eric gick vi ner till scenen och han sjöng samma låtar :) Efter så sprang vi ut till bilen där Eric skulle komma ut och vi han inte snacka med han så mkt men han frågade oss om vi hade haft det kul typ. Kommer inte riktigt ihåg. Sen gick vi mot tåget och på tågstationen fick jag Alex rosor för dom fick det för dom hade dansat på 10 shower elr ngt. Mitt tåg kom och jag sa Hej Då och Alex skulle inte åt mitt håll idag så jag åkte själv.

Det där var typ hela min helg.

// Olivia

Lite bilder:
 
Lånad av Alex.

 Hittade på googleEric träffar funktionshindrade barn//J- Nu är jag tillbaka, synd att dom andra inte har bloggat bara :/

Ingen festival utan Eric


YES :D
//J - btw, jag kommer inte kunna blogga förän måndag för jag ska ner till södra sverige och spela sm i volleyboll hela helgen...


1:a Maj


Ny månad = Ny bild i kalendern

//J

svt1

Som ni kankse redan vet så var svt1 och filmade vid konserten i lördags och även massa andra kameror... det kommer komma ett pogram i höst som är från i lördsgs och jag antar att jag är med ganska mycket. För dom filmade när vi såg Eric när han skulle till bilen och sen innan vi skulle in i själva arenan när vi sjöng as mkt! Men sen kommer det även komma en dvd från hela konserten som man kommer kunna köpa! :)

Jag tänkte berätta lite om min dag lite senare... Jag var inne i Erics turnébuss! :D

// Olivia

RSS 2.0