ATT VARA

Klockan 21:30 på lördag ser vi Eric i programmet "Att Vara" med Björn Kjellman!

Om programmet: Popstjärnan Eric Saade föddes i Kattarp utanför Helsingborg för 22 år sedan. Hans stora genombrott kom med låten Manboy i Melodifestivalen 2010. Men vem var han före genombrottet, och hur har han hanterat mediadreven och berömmelsen? Björn Kjellman gräver i Erics förflutna och ställer djupt personliga frågor. Hur var hans barndom? Hur är det att ha ett förhållande i offentligheten? Vad är sanningen bakom alla rubriker? Är han lika kaxig som pressen vill framhäva? - Media har valt sin egen bild av mig, säger Eric.

En av Björns svåraste utmaningar är att göra sig själv 30 år yngre. Till sin hjälp har han bland annat imitatören Göran Gabrielsson och rutinerade koreografen Fredrik "Benke" Rydman som ska hjälpa honom få till rätt "swag".

Björn iakttar, studerar rörelser, tal och klädsel. Han gör grundlig research och har en hel vägg med bilder och klipp som inspiration för att helt kunna gå in i rollen. I slutet av programmet får kändisen möta och intervjua sig själv gestaltad av Björn Kjellman.

 

Missa Inte! //J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0