Årets svenska favoritstjärna!

Eric Saade är den populäraste artisten bland svenska barn. Detta stod klart i måndags när omröstningen av Nickelodeon Kids Choice Awards avgjordes. Barnen har röstat i kategorin Årets Svenska Favoritstjärna och de övriga nominerade var Ulrik Munther, Sean Banan och Tove Styrke.Galan som i år presenteras av Will Smith, gästas även av de populära artisterna One Direction och Katy Perry. Den 2:a april sänds Kids Choice Awards.

Det är tredje gången som de svenska barnen kan rösta fram sina svenska favoriter till den internationella galan, och i år var det Eric Saade som fick flest av barnens röster och vinner därmed titeln Sveriges Favoritstjärna. Omröstningen ägde rum på Nickelodeons svenska webbsida www.nickelodeon.se . I fjol var det artisten September som tog hem priset som Årets Svenska favoritstjärna.

Nickelodeons Kids Choice Awards är i år större än någonsin. Galan som firar 25-årsjubileum, presenteras av Will Smith och kommer bli något utöver det vanliga.

Det första uppträdandet på 2012 års Kids Choice Awards har även blivit officiellt. Pop-gruppen One Direction från England kommer de uppträda med deras singel "What Makes You Beautiful". Även populära sångerskan Katy Perry kommer att uppträda. Hon är även nominerad för sin musik och hennes röst som Smurfan. Det blir många andra stora namn på galan. Priserna presenteras bland annat av Victoria Justice, Miranda Cosgrova, Zac Efron och Big Time Rush.


Ohyes :D

/Jennifer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0