Rix FM är de ungas festival


Stora Torget i Falun fylldes till maxgränsen när Eric Saade kom till Rix FM-festivalen. Det gick inte att ta miste på att vem som var favoriten.

 

Ja, säga vad man vill om konceptet Rix FM - tre låtar per artist, man hinner precis börja tycka om dem innan de byts ut - men populärt var det. Och det som är bra med det är att man aldrig hinner tröttna heller.

Stora Torget var knökfullt av yngre människor och svettiga föräldrar på fredagskvällen.
Trycket längst framme vid scenen ökade lite varje kvart, ju mer vi närmade oss Eric Saades ”Hearts in the air”

Men innan han gjorde entré var hela sju artister på scenen. Alla körde sin grej, Panetoz värmde publiken med ”Dansa Pausa”, Erik Hassle var väldigt stillsam och hade nog behövt mer tid för att komma igång, Lisa Miskovsky spred värme med hela sin närvaro och gitarr, Amanda Fondell struttade fram och tillbaka över scenen med hes röst och Molly Sandén glittrade starkast. Svagaste länkarna i Rix FM:s kedja var Broken Doors och den norska sångerskan Tone.

När Eric Saade kom ut på scenen möttes han av tusentals hjärtan i luften. Och jag tror han förtjänade dem. Eric Saade rev av ”Hearts in the air”, ”Popular” och ”She is hotter than fire” och snålade inte på energin. Jag förstår att Rix FM toppar med Saade. Han är baskimej hotter than fire.

//J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0