Eric och Tone

//J

Radio promotion

Radio promotion i Norge med Eric och Tone i samband med singelrelease av Imagine och Hotter than fire :)
//J - Bloggar lite innan jag far bort, men sen kommer jag inte kunna blogga tills på söndag så jag hoppas att dom andra bloggar nu...

sorry...

Läste fel, man kan inte se allsang på grensen 20.00 på svt 24, det var allsång på skansen-.-
 
men vi kan se det imorgon på sjuan... heh
//J

Dagens bild

Nu förbereder dom sig inför showen:)
//J

Framträdanden

På onsdag (imorgon) ska Eric och Tone vara med i allsang på grensen och på fredag ska dom till VG-lista.
 VG-lista verkar det som att vi kan följa här: http://www.vgtv.no/ på fredag :) (hoppas det funkar nu, annars blir det pinsamt)
 
En till bild, nån som har en aning om vad han fotas till?:)
//J

Videon!

ÄNTLIGEN♥♥♥
Vad tycker ni?:)
 
//J

2 bilder

//J

Tekniska fel

P.g.a tekniska fel så släpps musikvideon till imagine imorgon istället... men vi överlever.
//J

Dagens bilder

//J

Dagens bilder

//J

Rix Fm Festival i Eskilstuna!

Hej alla! Tänkte berätta om dagen när jag såg Eric i Eskilstuna på Rix Fm Festival! :)

Jag gick upp typ halv 4 och sen fixade jag mig och tog en buss som gick runt 5 någon gång. Åkte in till T-centralen och jag var ensam för att mina kompisar hade inte kommit än men sen kom dom och vi kollade vilket spår vårt tåg skulle gå från.. Vi gick sen till Pressbyrån och köpte lite frukost inte så speciellt nyttig då men (cola och någon kaka). Vi gick sen till det spår vårt tåg skulle åka från och då hade inte vårt tåg kommit än så vi stog där och väntade ett tag men sen kom det och vi gick på och vi hade det super mysigt och typ alla låg och sov men vi snackade och var så taggade inför dagen. Tåg resan tog ungefär 1timme och 10minuter från Stockholm till Eskilstuna. När vi kom av tåget gick vi till en pressbyrå och frågade vilken väg vi skulle gå för jag visste bara att det var nära men inte exakt hur man skulle gå och min gps på mobilen ville inte samarbeta så bra. Men vi kom dit och det var alldeles tomt och dom hade inte fixat något med kravallstaket eller något så vi sprang runt på scenen och bara flamsade. Men sen kom det två stycken och sa till oss.. hahaha! Men sen satte vi oss i alla fall ner och tog det lugnt... det kom två stycken efter ett tag. Klockan var ungefär 15 när soundcheck drog igång och sånnt! Konserten började 18.30 om jag inte har helt fel. Eric var såklart sist eftersom man sparar det bästa till slutet. Men jag stog precis framför en högtalare och Eric gick ut på den och tog vara händer några gånger! En gång satte han sig ner på huk och tog min hand! :)))))) Eric sjöng Imagine, Hearts in the air, Popular och Hotter than fire. Sen när allt var slut fick alla artister rosor och typ alla kastade ut sina och jag fångade Erics ros! :D Och Tone gick ut på högtalaren och gav mig hennes ros! :) Efter konserten var man ganska trött och seg. Asså det känns ganska konstigt efter en konsert tycker jag. Man har stått och hoppat och skrikit som en galning och helt plötsligt blir det tyst. HAHAHA! Vi gick sen runt lite och letade efter Eric men vi kunde ju inte gå in på någon bar men vi visste vilken han var inne på för hans dansare gick in där och mina kompisar såg tydligen Tomas där.. Tåget hem till Stockholm gick ungefär 22 och då var man trött!

Så nu fick ni en lååååång text! :))

// Olivia

Frida poster

I specialtidningen "Frida poster" så finns det en megaposter på Eric!
Tidningen ser ut såhär:
och postern såhär:
 
far och köp!!;)
//J

Erics midsommar

Kul att Eric och Molly firade tillsammans:)
 
//J - Vilka ska på sommarkrysset eller lotta på liseberg? jag ska på båda så då kanske vi ses;)

Behind the scenes

http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=3355&progId=623640
 
Klicka på länken så kan ni se en "Behind the scenes" video från musikvideon till imagine som kommer ut nu på måndag :D
 
//J

Dagens bild

//J

Photoshoot

Idag hade Eric en photoshoot med opel sverige!:)
 
//J

Rix fm festival /Jennifer

Då berättar jag hur det var för mig då :)
 
På morgonen (svintidigt) tog jag och mina föräldrar flyget till Stockholm och sen åkte vi vidare till Uppsala där vi fick virra runt oss lite tills vi hittade till rätt buss... När vi kom fram till fyrishov gick dom nånstans och jag gick och satte mig med en kompis ett tag. Sen när vi blev insläppta fick man ta fram sin innre Usain Bolt och kuta fram till scenen och precis då började det regna (-.-). Jag tror helt ärligt att jag aldrig har frusit så mycket i hela mitt liv... Trodde jag hade fått köldskador! Sen var det soundcheck och dom spelade Erics låtar och jag dog och började gråta för jag var så glad och blöö (jag är så pinsam). Sen började det och det kändes som att det tog ett halvår innan Eric uppträdde men sen kom han tillslut ut på scenen och jag flippade ur totalt... Och han hoppade ner från scenen och tog i våra händer :'DD
 
bjuder på en bild ni redan sett ;D
 
//J

rix fm! / elvis

De va någon läsare som ville att vi skulle berätta om när vi va på rix fm! Så nu gör jag de! :D
 
Fredagen den 15 Juni : Rix fm i Eskilstuna, jag ( Elvis ) åkte dit med Olivia och massa andra, vi var där först typ 7.15, konserten va riktigt bra, Alex ( erics dansare ) strippade lite för sina fans, skämtåsido. Haha. Eric gick fram ganska mycket och tog våra händer, han drogs nästan ner i publiken, haha. Han körde låtarna Imagine, Hearts in the air och hotter than fire om jag minns rätt! På slutet så ramlade han på scenen! Men han gjorde de proffsigt så de såg nästan ut som han skulle göra nått breakdance steg, haha. Jag och nåra till åkte med Edin ( erics dansare ) En bit från Eskilstuna på tåget! Han va jätte sjysst. Och juste scenen va jättehög så man fick skitont i nacken efteråt! Men vädret va perfekt!
 
Lördag; Uppsala! Va där runt klockan 9, hade sovit hos Elvira! Så vi hade inte långt till Fyrishov. Jag ville på riktigt stjuta mig, vädret va de kallaste och regnigaste festival vädret på länge! Usch, men jag och Cecilia hittade en bra sätt att hålla oss varma och torra på! Haha. Trots regnet va de så jävla rolig konsert! Bästa på länge, de va värt all väntan i de kalla regnet, helt klart. Tone Damli var inte med idag, så Eric körde inte imagine, kommer inte ihåg va han körde istället! Men så körde han hearts in the air och hotter than fire tror jag! Han gick ner till publiken också och han stannade fett nära mig så jag tog hans han haha, han typ sögs in i publiken :D Haha stackars! Kärlek till den dagen alltså! Så jävla härligt! :DDDD 

Min röst är dock inte återställd sen helgen, men aja, de va de värt! Har varit sängliggande i några dagar till och med, haha har aldrig varit så förkyld. Men haha :D 
 
Jag fotade med min usla mobil så fotona är nog inte värda att lägga upp.. Men ni får läsa en bok eller gå ut i solen istället hahaha. 
 
Puss och kram från Elvis ! ( kommer nog börja uppdatera lit
 

Visste ni att?

Eric är med i tidningen Julia och i fridas sommarspecial? :)
//J

Från Uppsala








Hittade inga bra videos från Uppsala..
//J

Från Eskilstuna











Jag hittade bara en liten den av popular och ingen video från hearts in the air,om han nu sjöng den...

//J

Sommarkrysset


Den 4 Augusti ska Eric och Tone vara med i Sommarkrysset på Tv4 :D

//J

Backstage video från Eskilstuna


:D
//J

Sommarerbjudande


Nu finns det ett sommarerbjudande i saadeshopen! ett badlakan och en svart tygkasse:)
http://saadeshop.com/

//J

Dagens bild



//J-Min bild.

Bilen!


vad tycker ni? snygg va? :D
//J

datum



Det var nån som undrade vilket datum Eric & Tone är med i Lotta på liseberg, och det är den 6 augusti.
Ses vi där? :)
//J

Imagine


Från videoinspelningen av imagine:)

//J

Motto


"Haha the motto;)"
//J

Uppsala


en bild från Uppsala! jag kan ju säga att Eric fick absolut mest jubel;) var nån av er där?:)
//J

Eskilstuna


backstage i fredags:)
//J-förlåt förlåt förlåt förlåt och återigen förlåt för den kassa uppdateringen! men jag for till uppsala över helgen för att se eric och dom andra verkar också ha gjort nåt:/

smygtitt på nya bilen!




//J

Opel Insignia OPC


På torsdag kommer Eric att få sin nya bil på Expoautos i Sollentuna :)

//J

Bilder från tidningen

Nån ville att vi skulle lägga upp bilder på allt som det stod om Eric i frida tidningen istället för att köpa den, så varsågod!










Sådär ;)

//J


Lotta på liseberg


Eric och Tone ska vara med i lotta på liseberg i sommar! :D

//J

Eric i FRIDA



Eric är med i senaste FRIDA tidningen! :)
//J

Visste ni att?


Eric är påväg till helsingborg nu? :)

//J-Sorry för kass uppdatering :(

RixFm Festivalen

Nu är det bara Eskilstuna och Uppsala kvar!
Ska ni dit? :)

Olivia kommer till Eskilsta och Jennifer kommer till Uppsala och jag till båda två!
Haha, söta öron Eric!,
Bild från när jag var i Falun
/Angelika♥

ojojoj! ;)

/Angelika♥

Dagens bild!

/Angelika♥

haha stackars Eric...


Eric missade flyget!:(
//J

RixFm Festivalen i Falun!

Var det någon av er som var där?:)
Jag var iaf där och det var heelt fantastiskt!!!!! Här kommer några bilder från hela festivalen så det blir inte baara bilder på Eric :)

Eric, Vad tittar du på?:)
TACK FÖR BLOMMAN ERIC!
Bild från när vi väntade på Eric, haha bjuder på den med!;)

Förlåt men jag orkade inte ladda upp ALLA bilder! jag tog skit mkt bilder på Eric, Tone och Molly! men det är rätt jobbigt att ladda upp alla på blogg.se, Men ni fick se mest bilder på Eric iaf :)

Var ni där i Fredags?, då kan du hjärna skicka bilderna till oss så lägger vi ut de här på bloggen :)
maila bara [email protected] !!

/Angelika♥

Rix FM är de ungas festival


Stora Torget i Falun fylldes till maxgränsen när Eric Saade kom till Rix FM-festivalen. Det gick inte att ta miste på att vem som var favoriten.

 

Ja, säga vad man vill om konceptet Rix FM - tre låtar per artist, man hinner precis börja tycka om dem innan de byts ut - men populärt var det. Och det som är bra med det är att man aldrig hinner tröttna heller.

Stora Torget var knökfullt av yngre människor och svettiga föräldrar på fredagskvällen.
Trycket längst framme vid scenen ökade lite varje kvart, ju mer vi närmade oss Eric Saades ”Hearts in the air”

Men innan han gjorde entré var hela sju artister på scenen. Alla körde sin grej, Panetoz värmde publiken med ”Dansa Pausa”, Erik Hassle var väldigt stillsam och hade nog behövt mer tid för att komma igång, Lisa Miskovsky spred värme med hela sin närvaro och gitarr, Amanda Fondell struttade fram och tillbaka över scenen med hes röst och Molly Sandén glittrade starkast. Svagaste länkarna i Rix FM:s kedja var Broken Doors och den norska sångerskan Tone.

När Eric Saade kom ut på scenen möttes han av tusentals hjärtan i luften. Och jag tror han förtjänade dem. Eric Saade rev av ”Hearts in the air”, ”Popular” och ”She is hotter than fire” och snålade inte på energin. Jag förstår att Rix FM toppar med Saade. Han är baskimej hotter than fire.

//J


Rockbjörnen


NOMINERA ERIC!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article12709037.ab

//J


Ibiza

Nu är Eric påväg till Ibiza för att spela in musikvideon till Imagine med Tone :)

//J

Ikväll!

Det är ikväll som våran favorit är med i kvällen är din! ;) Tv4 kl 21.00, missa inte!

//J

Eric och Tone


Eric och Tone inför rix fm fetival i Falun!

RSS 2.0