Danny Saucedos hyllning till Eric Saade

Han delade ut Sveriges röster iklädd en Eric Saade-tröja, har lånat två av Erics dansare och gör på lördag entré till "Popular". Danny Saucedo hymlar inte med att han vill bli fjolårsvinnarens tronarvinge. Danny läser upp de svenska rösterna i Eurovision Song Contest 2011.
Danny läser upp de svenska rösterna i Eurovision Song Contest 2011. Eric Saade tar hem segern i Melodifestivalen 2011 ... Claudio Bresciani/Scanpix.
Eric Saade tar hem segern i Melodifestivalen 2011... och Danny Saucedo hoppas göra detsamma i Melodifestivalen 2012. Olle Kirchmeier/SVT
och Danny Saucedo hoppas göra detsamma i Melodifestivalen 2012. På lördag fortsätter hyllningarna. Då gör Danny entré till tonerna av segerbidraget "Popular".

– Jag gillar Eric, han är en bra artist. Han har gjort ett väldigt bra jobb och det ska han ha kredd för. Det blir en liten hyllning till Eric, säger han.

Använder samma dansare

Med sig på scen har dessutom Danny dansarna Alvaro Estrella och Robin Ramtin Haghi, som även syntes bakom just Eric Saade i fjol. Men där menar Danny att han själv var först.

– Dansarna var faktiskt mina från början, säger han.

Förutom Saade-dansarna syns även Anton Ewald, Edin Jusuframic och Robert Malmborg i numret.

Satsar stenhårt

Från det att tonerna av "Popular" klingat ut på lördag är det emellertid fullt fokus på Danny som gäller. Han hoppas stenhårt på att komma till final och där lyckas med samma bedrift som den omtalade Eric Saade.

– Jag vill så gärna komma till Eurovision!

/Jennifer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0