Erics senaste tweet

image description
// Olivia - bloggar från iphone

Överraskning


"Snart släpper vi en spännande nyhet om Pop Explosion 2012!! Snart kommer du att få reda på vad det handlar om!!

//Team Saade"

Vad tror ni det kan vara? :)

/Jennifer

Dagens bild


Utmaning


/Jennifer

Rösta!http://kca.nickelodeon.se/rosta#category:kca_local_se


klicka på länken så kan ni rösa på eric!

/Jennifer

Faster than Saade goes Åre


/Jennifer

Dagens bild


/Jennifer

Danny Saucedos hyllning till Eric Saade

Han delade ut Sveriges röster iklädd en Eric Saade-tröja, har lånat två av Erics dansare och gör på lördag entré till "Popular". Danny Saucedo hymlar inte med att han vill bli fjolårsvinnarens tronarvinge. Danny läser upp de svenska rösterna i Eurovision Song Contest 2011.
Danny läser upp de svenska rösterna i Eurovision Song Contest 2011. Eric Saade tar hem segern i Melodifestivalen 2011 ... Claudio Bresciani/Scanpix.
Eric Saade tar hem segern i Melodifestivalen 2011... och Danny Saucedo hoppas göra detsamma i Melodifestivalen 2012. Olle Kirchmeier/SVT
och Danny Saucedo hoppas göra detsamma i Melodifestivalen 2012. På lördag fortsätter hyllningarna. Då gör Danny entré till tonerna av segerbidraget "Popular".

– Jag gillar Eric, han är en bra artist. Han har gjort ett väldigt bra jobb och det ska han ha kredd för. Det blir en liten hyllning till Eric, säger han.

Använder samma dansare

Med sig på scen har dessutom Danny dansarna Alvaro Estrella och Robin Ramtin Haghi, som även syntes bakom just Eric Saade i fjol. Men där menar Danny att han själv var först.

– Dansarna var faktiskt mina från början, säger han.

Förutom Saade-dansarna syns även Anton Ewald, Edin Jusuframic och Robert Malmborg i numret.

Satsar stenhårt

Från det att tonerna av "Popular" klingat ut på lördag är det emellertid fullt fokus på Danny som gäller. Han hoppas stenhårt på att komma till final och där lyckas med samma bedrift som den omtalade Eric Saade.

– Jag vill så gärna komma till Eurovision!

/Jennifer


Veckorevyn

Molly Sandén talar ut om uppbrottet från Eric Saade
I början av året möttes vi av nyheten att det var slut mellan Molly Sandén, 19, och Eric Saade, 21. Men vad var det egentligen som hände? I nya numret av VeckoRevyn ger Molly en exklusiv intervju om uppbrottet, singellivet och framtiden.

Det har hänt en hel del i Molly Sandéns liv den senaste tiden. Cirkusen kring Melodifestivalen, men kanske mest omvälvande: uppbrottet med pojkvännen och sambon Eric Saade.
– Att det tog slut med Eric skakade såklart om mig, vi hade varit tillsammans i nästan fem år. Den första veckan efter att vi tagit beslutet kunde jag inte ens gå upp ur sängen. Jag hade ingen ork och såg ingen mening med att ens gå utanför dörren.

Hur hanterade du det?

– Jag klarade inte av att vara ensam, så mina systrar och närmaste kompisar turades om att sova hos mig och se till att jag fick i mig mat. Trots det har jag rasat nästan tio kilo i vikt. Det har redan kommit frågor i bloggen om varför jag gått ner i vikt. Jag vill inte att nån ska tro att det är ett aktivt val, för det är det inte.
Hur känns det idag?
– Eric stod mig nära och tog upp mycket av min tid och mina tankar, nu är det inte så längre. Jag försöker att inte tänka på om jag saknar honom eller inte. Visst saknar jag det vi hade tillsammans, men vi kan inte gå tillbaka till det vi hade. Jag har gått vidare nu och det har han också gjort.

Önskar du att det hade varit annorlunda, att ni fortfarande hade varit tillsammans?

– Nu såhär i efterhand är jag ändå rätt glad att det blev som
det blev, jag mår jättebra och jag känner att jag har hittat en trygghet i situationen. Självklart har det varit tufft, men helt ärligt så känner jag mig tio gånger starkare nu än innan.

Concealer till dig som läser VR!
I nya numret av VeckoRevyn kan du läsa resten av intervjun med Molly Sandén.

/Jennifer


Stackare


aww :(
/Jennifer

Nickelodeon Kids Choice Awards

Eric är nominerad till kategorin "Sveriges Favoritstjärna" i Nickelodeon Kids Choice Awards.


/Jennifer

Visste ni att?


Det står om Erics pinsammaste minne i den senaste frida tidningen...? :)

/Jennifer - tycker ni att uppdateringen är bra eller dålig?

Hälsning från SaadeJag hoppas att dedär inte är sant...

/Jennifer

"Vet ni va? Jag älskar att köra bil, sjunga och dansa samtidigt!"


 Haha så söt :D Läntar tills imorgon, fler vms!

/Jennifer

Svar på en komentar!

VMS är en app man laddar ner på mobilen och Eric skickar videos som han spelar in direkt till mobilen!
man blir skit glad varje gång man ser att man har fått ett VMS så ett tips skaffa dig det! :)
Gå in på den här länken så kan du läsa mer!
http://ericsaade.vmsplay.se/
/Angelika♥

VMS

Vi alla vet att Eric har varit dålig på att skicka vms men KOLLA ERA MOBILER NU!! äntligen har vi fått er vms haha :D!  och är era mobiler ur laddade, LADDA DOM för imorgon kommer Eric skicka flera från när han är och övar på POP EXPLOSION :)
/Angelika♥

Fuck yeah/Jennifer

Dagens bild!

Snyggning :)

/Angelika♥

POP EXPLOSION!

Så här sa Eric i en intervju som ni kan läsa om i det tidigare inlägget!:)

– Decibelmätarna kommer att komma upp när en akt är slut. Sedan är det upp till publiken att låta så mycket att de går upp till rött. Då kommer det smälla utav bara helvete och nästa akt börjar, säger han och fortsätter:

– Jag gillar när man involverar publiken och under den här konserten kommer de vara högst delaktiga. De bestämmer om jag står på scen eller inte.

 

FETT KUUL haha!! då jäklar ska vi skrika högt! :)

/Angelika♥

 


Eric Saade vill bjuda på perfekt popakt!

Foto: Pontus Steneros
Eric Saade besökte Teleborgshallen för att kolla in idrottshallen inför kommande turné.
INTERVJU - 2012-02-09 09:02

 

Förra året var ett riktigt succéår och 2012 börjar med en stor Sverigeturné, VäxjöNytt har träffat Eric Saade i Teleborgshallen, där han ska uppträdda den 11 april, och snackat Melodifestivalen och hans arenaturné Pop explosion.

Foto: Pontus Steneros
Foto: Pontus Steneros
Den 11 april kommer hallen att fyllas av Saades fans.
Foto: Pontus Steneros

Förra året blev det seger i Melodifestivalen, två släppta album och en tredjeplats i Eurovision Song Contest. Dessutom sålde han flest skivor totalt av alla svenska artister. Det är lätt att säga att 2011 var ett succéår för artisten från Skåne.

– Det har varit helt fantastiskt, säger han.

Förklaringen till det fantastiska året är så klart genomslaget och vinsten i Melodifestivalen, men Eric Saade menar också att hans kämpaglöd och det faktum att han alltid går in helhjärtat i det han gör spelat stor roll.

– Jag gör alltid en fulländad show. Jag dansar och sjunger samtidigt och det är inte många i Sverige som gör det. Folk gillar det helt enkelt, säger han och fortsätter:

– Bara sedan Melodifestivalen känner jag att jag har utvecklats extremt mycket, både sångmässigt, dansmässigt men också som person. Så 2011 är ett år som betytt väldigt mycket för mig rent utvecklingsmässigt.

Nu är det däremot slut på schlagern. Det är skönt att ha tagit nästa steg och börjat bygga på något nytt, med egenskriven musik, berättar han.

– Jag är klar med Melodifestivalen. Det var ett fantastiskt sätt att börja karriären på, men jag har redan gått vidare och har större mål. Melodifestivalen blir aldrig ditt eget, det är någon annans program som du gästar.

Han tittade dock på den första deltävlingen i Växjö och Loreen, som gick direkt till final, imponerade på honom.

– Det är det bästa nummer jag någonsin sett i en svensk Melodifestival genom alla tider. Jag har svårt att se någon annan gå till Eurovision.

När schlagerturnén rullar vidare satsar förra årets vinnare på en egen turné. Under våren ska han besöka 15 arenor runt om i Sverige och just nu reser han runt till några av dem för att kolla in läget.

Teleborgshallen är väldigt liten, men efter en titt inne i arenan tror Eric Saade att det kommer bli en bra konsert den 11 april.

– Jag har höga förväntningar på den här publiken. Det är nog den minsta arenan, men det gillar jag för då kommer det bli väldigt intimt. Jag tror det kommer bli ett jävla drag här inne.

Efter två festivalturnéer var det dags att prova något nytt. Eric Saade verkar nöjd med att det blev en egen arenaturné. Han berättar att det bästa med vårens turné är friheten att bestämma. Han har bland annat själv ritat scenen.

– För första gången kan jag anpassa allt efter mig själv. Allt kommer vara anpassat för att jag ska kunna göra den perfekta popakten.

Pop Explosion kallas turnén och han beskriver den som en fet popakt med dansnummer efter dansnummer, med ett bra band och en fet ljusshow. Själva formen på konserten har han hittat på själv.

Det är publiken som bestämmer om det blir någon show eller inte. På scenen ska det nämligen finnas decibelmätare, och för att få upp Saade på scen måste publiken skrika så pass mycket så decibelmätarna når rött.

– Decibelmätarna kommer att komma upp när en akt är slut. Sedan är det upp till publiken att låta så mycket att de går upp till rött. Då kommer det smälla utav bara helvete och nästa akt börjar, säger han och fortsätter:

– Jag gillar när man involverar publiken och under den här konserten kommer de vara högst delaktiga. De bestämmer om jag står på scen eller inte.

 

/Angelika♥


Faster than Saade


Vinnaren ser ni på fjärde bilden näst längst till höger :) dendär långa killen alltså..

/jennifer

Senaste från fb!


Eric och Team Saade är nu i Åre, och idag är den stora finalen av Faster Than Saade!!! 3 st kommer köra dagens race mot Eric och den stora frågan är; är någon Faster Than Saade?

/Jennifer

Intervju

Eric vid 3:57!♥
/Angelika♥

Grammis Galan

Snygging där!
Eric på Grammis galan eller vad det nu heter, haha
synd att han inte vann nått pris:((
/Angelika♥

Dagens bild


/jennifer

Svar på kommentar


Svar: IDon'tGetThaPointBro... om man vill ha alla väggar fulla så kan man inte typ VÄGRA skriva ut bilder utan bara ta affischer. Dude, då måste man ha ett sjukt litet rum jao. Fail? Nja.


Eftersom du är anonym kan ju jag också vara det! ;)

Grammis 2012

Eric kommer vara med i "Grammis 2012"! Kanske vinner han något? ;)
Ni kan se det här! ↓
http://svtplay.se/v/2705811/psl/grammis_2012


/Jennifer

Hela mitt rum..

// Olivia!

Våra Eric väggar!

Nån ville se våra Eric väggar så här får ni ;) Angelika gör om sitt rum eller nåt sånt så hennes finns inte med och inte Elvis heller för hon hittar inte minneskortet hon hade bilderna på men aja :)
Triciaaaaaas :) ↓

Oliviaaaaaas (en av dom jag vet att hon har fler ;) ↓
image description 
Miiiiiiiin ↓/Jennifer

RättvikNån som ska till Rättvik? ;)

/jennifer

Saade om livet som idol/Jennifer

Saade gillar det han ser

Jnytt träffade Eric Saade inför inomhusturnén i vår. Under onsdagen besökte han arenan på Elmia i Jönköping, där 3 500 skrikande fans väntar i april.

Efter succén i Eurovision Song Contest siktar Eric Saade på en karriär utomlands. Men först vill han förverkliga den stora drömmen. Jnytt träffade Eric Saade när han idag besökte Jönköping för att bekanta sig med arenan inför inomhusturnén.

- Det är förmodligen det största beslutet jag tagit i mitt liv. Det känns så långt borta på något sätt när Sverige är ett sånt litet land. Innan har jag bara festivalturnerat men det här kommer från hjärtat. Här kan jag göra exakt vad jag vill och det kan du aldrig göra på en festivalturné, säger Eric Saade när han på onsdagen bekantade sig med Konserthuset på Elmia inför den stora showen i april.

I mars inleder han sin Pop Explosion Concert på hemmaplan i Helsingborg. Den 27 april kommer han till Jönköping.

Alltid varit envis
Han har tidigare besökt A6 men det här blir annorlunda.
- Allting kommer styras av publiken. De bestämmer när jag går in på scen, det kommer smälla högt och jag hoppas de är på lika bra humör som jag kommer vara, berättar han entusiastiskt inför besöket i vår.
Det är då Eric Saade kommer vara sig själv.

Dansstegen, showen, musiken - fansen.
- Jag tror jag alltid har fått bestämma, sån har jag alltid varit - envis. Redan när jag signerades som 15-åring har jag vetat vad jag vill göra, både i dansen och i musiken. Det är bara i Melodifestivalen mitt stora genombrott kom för den bredare publiken, berättar han.

Hur vill du säga att Melodifestivalen har hjälp dig?
- I början av min karriär gav det mig allt, utan den hade jag aldrig kommit fram för den stora publiken. Jag hade kunnat vara med i Idol också, men det tilltalade aldrig mig.

Eric Saade

Minns tillbaka till Eurovision
Varför inte?

- Jag gillar inte covers, där föll det direkt, skrattar han. Det är säkert en bra plantskola för begåvademänniskor men allting handlar om vad du gör efter programmet.
När han kommer till Jönköping har det gått nästan exakt ett år sedan popstjärnan slutade trea i Eurovision Song Contest i Düsseldorf med "Popular".
Som låtens namne - han är populär, vilket inte minst hans hitsinglar och album Saade Vol.2 vittnar om. Albumet gick direkt upp i topp på musiklistorna.

Hinner du själv sätta dig ner och reflektera hur snabbt allting har gått, du fyller 22 i höst?

- Ibland glömmer man det. Jag kom på mig själv för ett tag sedan när jag tittade på deltävlingen i Växjö att "shit, det vann ju jag". Ibland får man stanna upp i tiden och nypa sig själv i armen. Det är inte ofta man kan ta den tiden för sig själv när det är turnér och samtidigt skriva ny musik.
Eric Saade säger att hans driv kommer från publiken.

"Jag älskar mina fans"
Att göra en inomhusturné, känna närheten till fansen och själv få styra upp hur han vill ha det är få förunnat, förklarar han.
- Fansen betyder allt! Jag älskar mina fans. Efter Melodifestivalen har det som sagt blivit annorlunda. Alla 40-plussare är faktiskt galnast av dem alla, skrattar Eric och fortsätter:
- De ser mig säkert som lammköttet. Ungdomar är den mest tacksamma publiken. Jag gillar när de låter mycket och det är det jag uppskattar mest. De är som jag. Jag vill ha show, dans och underhållning.

Hur ser vardagen ut framöver inför turnén?

- Jag repeterar hela tiden med mitt liveband och dansare. Allting ska verkligen klicka och då krävs det övning. Att dansa och samtidigt sjunga är svårt, jag tror inte folk förstår hur mycket det krävs av en. Jag springer otroligt mycket för att hålla igång min kondition.... 

Eric Saade

Utlandet väntar efteråt
- Tänk dig själv att springa på ett rullband och sjunga samtidigt, folk undrar ju varför jag flåsar så mycket när jag sjunger, skrattar han.

Vad ligger framför dig, efter turnén?
- Efter turnén är det utlandet som gäller. Det blir tyvärr en paus i Sverige, jag känner att jag behöver ett brejk här hemma. Jag har inte uppfyllt alla andras önskan om att åka utomlands. Jag har ett schema som väntar på mig och när jag kommer hem igen vet jag inte. Men det blir i alla fall när jag har ny musik på gång igen, säger Eric Saade, som nu alltså förverkligar sin stora dröm.

NEEEJ hoppas han inte tar ett långt brejk..
då blir jag sjukt ledsen :'((
/Angelika♥
KÄLLA

Sötisar!

En bild på eric's twitter
"This is a cute dog!:) haha"
/Angelika♥

Visste ni att?


Erics favorit låt med Whitney Houston är "Didn't we almost have it all"...?
/Jennifer

Eric på twitter/Jennifer

Dagens bild


Har suttit och kollat på massa videos från made of pop och dööör för jag vill tillbaka :(
Nån fler än jag som saknar made of pop tour?
/Jennifer

Missade ni Wild kids?


http://svtplay.se/v/2705248/wild_kids/del_5_av_11

Vid 14.30 kommer delen då Eric är med i

/Jennifer

Eric trollar med kort!


 /Jennifer

För er som missade det...

http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=64&date=2012-02-09
klicka på länken och lyssna på det klippet jag har markerat på bilden, vid 11.00 kommer eric!

/Jennifer

"Det starkaste och det bästa framträdandet jag någonsin sett."


För ett år sedan slog skåningen Eric Saade till med seger och succé i Melodifestivalen. Nu har han lämnat festivalen bakom sig och ska ut på sin första egna stora turné. Den 11 april kommer han till Växjö, men redan nu var han här och kollade in konsersalen (Teleborgshallen) och konstaterade att det nog kan bli ganska intim känsla...

Årets melodifestival då?
- Loreen gjorde det starkaste och bästa framträdandet jag någonsin sett. Kan inte tänka mig att någon annan artist kan hota hennes seger. Hon är i en klass för sig, menade 22-åringen som är lycklig över Helsingborgs IF's SM-guld och gillade att Manchester United kunde göra 0-3 till 3-3 mot chelsea i helgen som gick.

I Teleborgshallen fick för övrigt inga skolelever vistas under intervjun. Den enda som kom åt stjärnan Saade var gympaläraren Lars Karlsson som fick både foto och autograf.

/Jennifer


Fler sittplattser släppta!


Nu finns det fler sittplatser att boka i Helsingborg, Malmö, Skövde, Växjö, Halmstad och Umeå!
Passa på nu om ni behöver så det inte tar slut!
http://www.ticnet.se/event/ERIC-SAADE-POP-EXPLOSION-CONCERT-2012-biljetter/IDH03301 

http://www.ticnet.se/event/ERIC-SAADE-POP-EXPLOSION-CONCERT-2012-biljetter/BHM03312

http://www.ticnet.se/event/ERIC-SAADE-POP-EXPLOSION-CONCERT-2012-biljetter/AAS0405

http://www.ticnet.se/event/Eric-Saade-Pop-Explosion-Concert-2012-biljetter/TBH0411A

http://www.ticnet.se/event/ERIC-SAADE-POP-EXPLOSION-CONCERT-2012-biljetter/HAA0413F

http://www.ticnet.se/event/ERIC-SAADE-POP-EXPLOSION-CONCERT-2012-biljetter/GM0421A

håll muspekaren på länkarna så ser ni vilken stad dom är till

/Jennifer

Dagens bild/Jennifer

Senaste från fb!


Hey alla! Är på resande fot några dagar nu för att göra lite promotion för POP EXPLOSION! Jönköping nästa! Jag längtar sjuuuukt mycket tills premiären!
Hur uppnår man "POP EXPLOSION"? Det är upp till er! Publiken måste jubla/låta så mycket att decibel mätaren slår rött. Varje gång den slår rött, kommer jag in på scen! DET är "Pop explosion"!
Nu är det intervjuer på gång! Kärlek..

Se till så att decibelmätaren slår rött om ni ska på pop explosion! ;)
/Jennifer

P4 MorgonP4 Morgon, imorgon, strax efter halv åtta.. Missa inte!

/Jennifer

Wild kids!

Eric på wild kids Fredag kl 19:15 !!!
/Angelika♥


spotify

Har ni märkt att Eric och Pop Explosion är med på spotify reklamen! :)
haha nu är det ju bara kul o få reklam på spotify men bara om man får eric reklamen då :>
/Angelika♥

Ser ni något ni gillar?


Bra reklam det finns!♥
/Jennifer

Ulrik Munther

Ulrik Munther påstår att han ska få Erics nummer i mello att se ut som en barndans... Lycka till säger jag bara...xD


/Jennifer


Dagens bild/Jennifer

Fredag

På fredag 19.15 i barnkanalen är Eric med i Wild kids!

/Jennifer

Popular x2

Nån snubbe sjöng popular på nån eurovision grej..

VS

Dendär Elton valde iallafall rätt låt!;)
/Jennifer

visste ni att...?

Molly lurade upp Eric i Katapulten och Eric som är höjdrädd!
// Olivia

Wild kids

Eric är med i nästa avsnitt av Wild kids!

/Jennifer

Bästa mellolåten


http://www.rixfm.com/musik/vilken-%C3%A4r-din-favorit
Ni vet vad ni ska göra ;)
/Jennifer

Visste ni att?


Det står om Eric och Molly i senaste FRIDA tidningen..?
Det var nån som sa det till mig, har inte kollat än själv ;)

/Jennifer

Ni som har kalendern

Ni glömmer väl inte att det är dags att byta bild nu? ;)

/Jennifer

Dagens bild


/Jennifer

3:a!!


Fortsätt rösta! feeetttt att eric knockade kelly clarkson ;D
http://www.rixfm.com/rixtopp6

/Jennifer

Handskarna...

Några av er säger att bilden jag la upp med handskarna är redigerad, att dom inte finns på hemsidan osv..
Eric har flera olika sorters handskar och när jag träffade Eric i Sundsvall så hade jag på mig dom och han undrade om jag hade köpt dom själv eller fått dom av honom. Och bilden är inte redigerad alls ;)

Jag köpte handskarna för ganska länge sen så dom kanske inte finns kvar, och jag vet inte om dom finns nån annan stans :/

Okej? :)
osv..

/Jennifer

RSS 2.0