Dagens bild


-♥♥
//J

"Jag har inga problem att flirta med henne"


I kväll uppträder Eric Saade med Norges sexigaste

Den norska skönheten tog Eric Saade med storm.

I kväll ger artisten sina fans en överraskning: Tone Damli uppträder med honom på turnéavslutningen i Stockholm.

– Hon är skitsnygg och har en grym röst, säger Saade till Nöjesbladet.


Eric
Saades, 21, stora satsning – Pop Explosion-turnén – har efter en intensiv månad nått sin ändhållplats.

I kväll gör artisten avslutningsspelningen på Annexet i Stockholm – och han bjuder sina fans på en överraskning när han visar upp sin nya samarbetspartner Tone Damli, 24.

Tillsammans kommer duon att framföra låten ”Imagine”, som Saade har skrivit till Damli.

– Jag har bjudit in henne till Stockholm för att göra låten live för första gången. Jag lärde känna Tone för fyra år sedan och hon är hur fin som helst och hur rolig som helst att arbeta med. Hon är skitsnygg och har en grym röst så det ska bli jätteroligt i kväll, säger Saade.

Sexigast - I var sitt land

De har båda fått utmärkelser som sexigast i respektive land. Privat är Tone tillsammans med huvudrollsinnehavaren från ”Huvudjägarna” – Aksel Hennie. Men flirta går ju alltid, tycker Saade.

– Jag har inga problem att flirta med henne. Vi ska hänga efter spelningen så vi får se vad som händer, säger Saade och skrattar.

"Låten är flirtig"

I vintras medverkade Tone Damli i ”Skavlan” på SVT. Uppträdandet i kväll blir hennes första konsertframträdande i Sverige. Hon har redan tagit Eric Saade med storm. Nu återstår resten av landet.

– Det är planen, att nå ut här också. Det är svårt som norsk att slå igenom här, ni har redan så många bra popartister, men jag tänker klara det, säger hon.

Låten ”Imagine” beskriver hon som ”romantisk”.

– Den är väldigt flirtig. Jag hoppas att folk tar till sig den så att vi kan resa runt och sprida sexighet och glädje.

Artikel från igår

//J


Eric och Tone


//J

Senaste från fb!


TACK STOCKHOLM! TACK ALLA SOM GICK PÅ POP EXPLOSION!!! FYFAN VAD DET SMÄLLDE IGÅR! KÄRLEK!
/E

Någon som vill berätta nått speciellt från pop explosion? eller från nån annan konsert? maila till [email protected] så lägger vi upp din berättelse på bloggen! :D

//J

Sverigesradio


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=5085040


↑ Där kan ni lyssna på en intervju med eric från jönköping igår och en med fansen.
//J

Konsert dvd!

fick nyss reda på att dom ska spela in en konsert dvd ikväll! OMS fangirling x100000 haha....

//J

Svt


En kompis sa att svt kommer filma från PEC ikväll, vet inte om dom filmar allt eller om det kommer på tv, men hoppas!
//J

Senaste från fb!


:D
//J

Badlakan


Nu kan man köpa ett badlakan med eric på i shopen! :D
http://saadeshop.se/
//J


Sverigesradio



↓Där kan ni lyssna på ett ljudklipp från imorse!
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=504&artikel=5081318

//J

Backseat


Backseat i Linköping!
Btw visste ni att Eric är förkyld?:(

//Jennifer

Instagram!


Eric har nu skaffat Instagram! Han heter Ericsaadeofficial

//J

Dagens bild


//J

Imagine


Här är hela imagine! :D

//J

Imagine preview


SÅ HIMLA BRA!
vad tycker ni?:D
//J

Dagens bild


//J

Träffas vi imorgon? :)


imorgon är det min tur att gå på pop explosion, vilka har backstage pass? :D
//J

BÄSTA DAGEN I MITT LIV!!

Ja ni! nu har jag varit på POP EXPLOSION! Och det var heeelt fantastigt, jag skakade jätte mycket i början haha!
Och sen när jag var backstage  så frågade Eric om vi hade några frågor att ställa, men bara för det så kom jag inte på något alls! fast jag igentligen har 999999999 frågor att ställa!, så jag frågade en konstig fråga
"Vad har du för bakrunds bild på din mobil?" Hahahah!, Han hade en bild på han och hans dansare! haha...
Men här är lite bilder på mig o Eric!
Och ja, jag ser helt cp ut! men titta på eric ist! Hahha! :)

Jag tyckte det var himla gulligt att Molly också var där och kollade!
/Angelika

Dagens bild


Eric längst till vänster.. :)

// Olivia


Dagens bild


hahah♥
//J

Hur låter Göteborg?

Imorgon fortsätter turnen i Göteborg, Lisebergshallen :D

Vilka ska dit?!

//J

Videohälsning


Naaw♥
/Jennifer

Dagens bild


/Jennifer

Trollhättan

Pop Explosion in Trollhättan!!!

//Team Saade

/Jennifer

Soundcheck!

Getting ready for tonights show!!! Pop Explosion in Trollhättan!! Right now soundcheck!!

//Team Saade

Känner ni nån som är där? :)
/Jennifer


Dagens bild


/Jennifer

Saade charmade unga och gamla


Halmstad arena 13/4

En minut över sju släcks ljuset i arenahallen. Det går ett sus genom publiken. En liten pojke med illgrön tuppkam bredvid mig reser sig upp och viskar ”där kommer han, där kommer han”. Eric Saade är på ingång.


Stämningen är
på topp, applåderna dånar och bandet lyfter på sig gitarrerna. Då fälls plötsligt ett vitt draperi ned över scenen. Ett starkt ljus projiceras på duken. Sedan kliver Saade in från höger, men fortfarande bakom tyget, så att vi i publiken bara ser hans dansande siluett. Skuggan krymper och på en sekund står Saade rakt i strålkastarljuset. Mobiltelefonerna hos tjejerna på första raden åker genast fram. Det är ett snyggt sätt att få sångaren att verkligen hamna i centrum, i kontrast till scenen som ibland kan upplevas som lite stökig.

Både Saade och de fyra dansarna, som avslöjas när draperiet en stund senare faller, är delvis traditionellt uppklädda med kavaj, väst och slips, men den stilen kompenseras av ett par stora byxor och gympaskor. Dansarna får stå för de flesta klädombytena under kvällen, nästan mellan varje låt. Själv hinner Saade (bara) med fyra.

Kvällen präglas av snygga scenlösningar. På scenen är det dj-bås som blir hissar och bord som blir rutschkanor. Allt genomförs på ett väldigt begränsat utrymme, men känns ändå påkostat och häftigt. En annan smart sak är att i de låtar som innehåller duettbitar dyker sångpartnern till Saade upp och sjunger på bakgrundsskärmarna. Dessutom är Saade rolig! Han hade mycket väl kunnat ha längre och fler mellansnack.

När flera låtar, som största delen av publiken inte verkar ha hört förut, följer på varandra tappar konserten ibland fart. Det blir rastlösa ben och irrande blickar i raderna, och föräldrar som gäspar i stället för att klappa takten. Som tur är hålls oftast tempot uppe.

En röd tråd under den en och en halv timme långa konserten är uppmärksamheten på publiken. Saade betonar hur mycket vi betyder och är flera gånger ute på bron ut i publikhavet och hälsar på lyckliga fans. En av dem får följa med upp på scenen och sitta bredvid på pianopallen under ”Break of dawn”. Kärleken verkar besvarad, runt omkring på läktarna skymtar skyltar med handmålade hjärtan i kombination med idolens namn, och flertalet nallar kastas upp på scenen. Därför blir det extra mäktigt när publiken dyker upp på bakgrundsskärmen under ”Without you I’m nothing”.

Slutligen kommer ”Popular”, som alla väntat på. Den följs av nya låten ”Hotter than fire”. Plötsligt faller det ett vattenfall från scentaket, som Saade börjar att dansa i. Vattnet är i sig spektakulärt nog, men när regnet avtar bjuder artisten dessutom på en striptease in på bara linnet. Där och då är det nog många i publiken som har skrivit under låttiteln, i alla fall att döma av jublet.

Nån som var där? :D
/Jennifer


Visste ni att?


Eric har spelat in en låt tilsammans med norska popsångerskan Tone Damli, låten heter Imagine och kommer på Tones album som släpps den 27de april!

/Jennifer

Break of dawn

Break of Dawn in Halmstad!!

//Team Saade


Nån som känner tjejen? ;)
/Jennifer

Eric Saade gav publiken det de ville ha!

Så var det äntligen dags för dagen som många av Örebros yngre tjejer längtat efter nämligen konsert med Eric Saade på Conventum och självklart var det slutsålt sen ett bra tag sen ca: 1700 sålda biljetter. Kön ringlade lång ner mot Conventum och fortsatte även inne på arenan där dom trogna fansen köade för att köpa konsert t-shirt affischer m.m.

Eric klev ut på scenen på utsatt tid och jublet han möttes av var bland det värsta jag har hört (saknade öronproppar). Eric vet vad den unga publiken vill ha, han flörtade hej vilt och hade ett konstant leende på läpparna och det gick verkligen hem måna av tjejerna grät av lycka i främre raden.

Rent musikaliskt så är han otroligt bra och allt klaffade till 100% han bjöd på en riktig dansfylld show med en kanonbra ljussättning till och ljudet var även det perfekt.

Det är svårt att säga vilken av hans låtar som är populärast då fansen sjöng med i samtliga låtar, ett par av låtarna var Popular, Man boy, med flera, Saade avslutade den 1,5 timmar långa showen med att ta en dusch på scenen och lämnade sedan i blöt skjorta som blivit genomskinlig av vattnet till tjejernas stora förtjusning.

Det skulle kännas fel att skriva annat än att detta var en felfri och väl genomarbetad konsert som verkligen gav publiken det dom hade betalat för att se, nämligen Eris Saade i högform.

















ÄNTLIGEN en snäll journalist!!
/Jennifer


Retweetad av Eric 2 gånger





// Olivia

3 bilder från Örebro




Den sista bilden hade ni redan sett men aja;)

Nån som var där och vill berätta om hur det var? Maila till [email protected] så lägger vi upp eran lilla berättelse på bloggen :)

/Jennifer

Without you i'm nothing

Without you I'm nothing in Örebro!!

//Team Saade


// Olivia

Pop explosion


Pop Explosion in Växjö is on!!!

//Team Saade

/Jennifer

Erica (eller Tilda) berättar

Hej! Nu tänkte jag berätta om när jag såg Eric uppträda i Gallerian och signera efteråt :)
Jag och min kompis Beatrice stod och väntade i 5 timmar innan signeringen, vi stod längst fram :)
Efter vi hade suttit där en väldigt lång stund så åt vi lunch och sen så fortsatte vi att vänta. och vänta. och vänta... :)
Men tillslut, typ 15 minuter försenad kom Eric in och ställde sig ett par meter bort från mig. Jag blev helt till mig, hade aldrig varit så nära Eric, så jag skrek och då började alla andra skrika och tillslut så hörde man inget annat än en massa skrik och Eric sjöng Hearts In The Air, Popular och Hotter Than Fire för första gången inför publik. Jag blev helt till mig, det var så fantastiskt!
Efter han hade uppträtt hade min kompis mamma redan ställt sig i kön till signeringen, så vi var näst först.

Jag: Hej!
Eric: Hej hej!
Min kompis *lägga upp sin singel*
Jag: Ehh, kan du signera de här? *lägga fram våra made of pop tröjor*
Eric: Absolut!
Min kompis: Varsågod! *lägga upp en påse med pistagenötter*
Eric: Tack! Ni har fan verkligen koll på mig!
Vi: EHHEWIHEIHIHIHIH
Min kompis: Du kan ta den här pennan och signera med, den är vattentät :)
Eric: Nää, det här ska nog gå bra *TA pennan och lägga den i fickan*
Vi: *märker inte nåt*
Eric: Fina tröjor (vi hade Eric Saade tröjor :D) ni har! :D
Jag: Tack desamma! Hejdå!
Eric: Hejdå!

Vi: DUKHWIUFWIUFHAOIEJQWPDNQIDPQOMQWDJQIFCBJQHDJOJ.... Var är pennan? :O
Sen kom det en fotograf och ville ta bilder på oss med våra singlar och tröjor :)
Tilda :D





kul! och snygga bilder ;D men btw, fattade inte riktigt vad du heter.. det stod "från Erica Saade" och i slutet står det "Tilda :D", så du får helt enkelt heta Erica-Tilda :D:D


Dagens bild


längtar till pop explosion...♥

/Jennifer

Porträtt


Erica träffade Eric backstage där han fick ta emot detta grymma porträtt!! Tack!

//Team Saade

/J

Vms


hahah ååh han är så söt♥
/Jennifer

Komentar



Jasså du tycker det? Då antar jag att du är inne på precis rätt blogg då ellerhur?...


Dagens snygga bild!

HAHAH!, söt

/Angellika

Pathericia Borg ,15

Heej <3
Jag heter Pathericia Borg och är 15 år. Och går i åk. 8 . Jag fyller i februari, jag har en lillesyrra och fiskar. Syrran heter Nathalie och är även ett fan t Eric (men jag är det största !) jag och min familj åker OFTA till Florida, USA. Förra året åkte vi totalt tre ggr.
Jag har gillat Eric sedan första framträdandet i mello 2010. Jag är jätteblyg, vi är 6 st i våran grupp (kompisar) och jag är den tystaste. Det är jag även på Saade konserter. Så om ni ser ngn tjej som INTE hoppar och ni är i Sthlm, så kan d va jag.
Jo, jag är fortfarande inne i barndomen, så jag älskar att gå på Disney parkerna i Orlando :D det är inget jag skäms för! (fan jag är den ända med Mimmi jacka plus att d e hörlurar ist för snören och jag är nog den enda i klassen/skolan som har varit på just Disney world)
Ja, det var nog allt om mig. Vill ni veta mer? Gå då in på www.pathericialovemiley.blogg.se eller blogresponse.


skriv till oss!!

En läsare frågade om vi kunde ha en liten grej på bloggen.
NI (läsare) får berätta hur det var när ni
träffade/såg Eric live. på signeringar, made of pop, masqurade tour, pop explosion eller backstage! vad ni vill!

Ni kan skriva ett litet mail till oss och bäretta hur det var när DU träffade Eric, med bilder och sånt! hur det känndes osv typ som en liten berättelse om hur det var!
och så lägger vi ut det här på bloggen!, vore inte det kul? :)
det är bara o maila [email protected]
/Angelika



Dagens bild



Och förresten, glöm inte att rösta på eric i rix fm omröstningen! Rösta här: https://www.facebook.com/questions/10151483446305022/?notif_t=question_answer#!/questions/10151483446305022/?notif_t=question_answer

/Jennifer

Olivia Örn

Här är en bild på mig då:


Tycker att bilden är skit ful men jag får väl bjuda på den för er skull.

Aja jag heter som sagt Olivia Örn är 14 år fyller 15 i Juni. Jag bor i Haninge som ligger lite utan för Stockholm. Jag går på en skola som heter Söderbymalmsskolan. Jag började gilla Eric den 16 juli 2010. Jag är en person som typ garvar åt allt och är ganska pratglad men ändå ganska blyg att typ gå fram till personer jag inte känner... När jag var liten kunde jag typ gå fram till vem hom helst och fråga vad den hette och bla bla bla.
Jag har 3 syskon och alla är killar och även äldre än mig. Min ena heter Benjamin och är min tvilling och han är 1 minut äldre än mig. Jag har även en liten hund som heter Chivas.  Jag hatar skolan... jag fattar inte varför man ska gå upp typ kl 6 på morgonen 5 dagar i veckan. Jag har sett Eric live 13 gånger men önskar att det var fler...

Aja det där var lite om mig. Ni kan fråga saker i Blogresponse om ni undrar något mer! :)

Puss/ Olivia


Om mig!

Tjoo!, det var en läsare som ville att vi skulle skriva lite om oss! :)
Så här är jag:
Angelika Kettunen
Jag är 14 år och bor i en liiten by i som heter Norberg! ;)
På fritiden brukar jag rida, vara med kompisar, åka bräda och gå på Erics konserter när man kan!
Jag går i 7:an i en tråkig skola som heter Lindgårdsskolan som ligger i Fagersta.
Jag är skiita kännslig! om folk spottar på mig så spyr jag! och jag skämtar inte! det har hänt tre gånger nu!
Jag har svårt att ta i handtag till skoltoaletter och andra handtag som ser äckliga ut!
Jag har gillat Eric sen Manboy, fast inte lika mycket som jag gör nu!
Jag har också en vanlig blogg som heter www.angelikakettunen.blogg.se !! klicka er in där! jag behöver mer läsare haha! :)
Sen om ni vill kan ni följa mig på twitter, Den hittar ni här @angelikakettune
KRAM! :)

Inlägg om mig

En läsade ville att vi skulle göra ett inlägg var där vi berättade lite om oss själva, så då börjar jag då :)

Jennifer

Det ser ut som att jag har värsta prinskorven i munnen... det har jag inte.

Aja, jag är 13 år och fyller 14 den 25 oktober, på fritiden spelar jag volleyboll och är med kompisar, Jag bor i norrland :(:(:(:(:(:(:(:(:(, Jag älskar södra sverige♥♥♥♥♥♥♥♥, Jag är jätte (JÄTTE) rädd för spindlar, Jag är askänslig :'(, Jag hatar journalister för att dom är så negativa, Jag vill kasta en potatis på Markus Larsson, Jag börjar alltid gråta när jag ser Eric live, Jag har tre syskon, Jag älskar liseberg och gröna lund♥♥, Min dröm har gått i uppfyllelse, Jag är rent ut sagt RÄDD för parisare! Usch vad det är äckligt :s, Jag kommer inte på nåt mer.

Fb: Jennifer Holmgren
Twitter: SaadeAddict


RÖSTA RÖSTA RÖÖÖÖÖÖÖSTA!

Nuu måste vi alla RÖSTA som tusan!
Eric har bara 82 röster o Ulrik o Danny i långt före! 
Men vi saade fans SKA RÖSTA om vi vill att Eric ska vara med i Rix FM festivalen
Rösta här https://www.facebook.com/questions/10151483446305022/
Komigen nu!
/Angelika

Bilder från pop explosion








/Jennifer

Eric Saade vet vad han vill


Popmusik och att vara populär – Eric Saade vet vad han vill. För två år sedan slog han igenom och nu tar han sin musik till nya nivåer. På onsdag kommer hans första arenaturné Pop Explosion till Växjö.
– Målmedveten är det första jag får höra när folk beskriver mig, säger popartisten Eric Saade.
Och målen uppnår han. Melodifestivalen var ett sådant, den tävlingen vann han. Nästa mål var en arenaturné, den pågår nu.
– Det var sjukt att jag fick åka till Eurovision och börja karriären på det sättet. Jag hade hur roligt som helst men för mig är det avklarat, jag känner att jag redan har tagit steget vidare och skrivit så mycket bra musik i år som har klarat sig utan Melodifestivalen.
Den musiken samlar han i sin nuvarande turné. Att ge sig ut på den säger 21-åringen är det största beslutet han någonsin tagit.
– En arenaturné är inte så vanligt i Sverige. För första gången kan jag anpassa allt efter mig, jag har ritat scenen jag ska stå på, och då blir det väldigt personligt och anpassat. Man kan säga så att för första gången kan jag visa hur bra jag är, säger han.
Precis som Eric Saade älskar pop och gör pop, så är det här en popturné.
– Jag kommer att ha en decibelmätare som ligger på scenen.
Jublet och applåderna måste komma upp till popexplosion, när de når den röda linjen så kommer det smälla uti helvete och då kommer jag in på scenen. De måste leverera för att jag kommer ut på scen.
Om de inte skriker tillräckligt högt?
– Äh, det tror jag att de gör.
– Publiken ska vara högst inblandad hela tiden, de är en så viktig komponent i konserten.
Jublar publiken tillräckligt högt i Teleborgshallen på onsdag så utlovar artisten musik, dans, ljudshow och ljusproduktion. Allt designat av honom själv.
– Jag älskar att skapa saker, det är fan ett beroende. Sen om det är en show, rita en scen eller att skapa en låt, att skapa saker det älskar jag.
För att förstå kärleken till skapandet och popen gör vi en snabb återblick. Eric Saade var under skoltiden den som alltid dansade på skoluppvisningarna, som 13-åring upptäcktes han av ett managementföretag och när han var 15 år fick han sitt första skivkontrakt.
Efter gymnasiet flyttade han till Stockholm för att satsa på musiken.
– Det var en lång väg, men det var kul. Det var nog också det som gjorde att när jag väl slog igenom så hade jag så mycket erfarenhet och visste vad jag skulle göra.
Eric Saade är professionell. Musiken är lika mycket en passion som ett yrke. Han säger att hans handlingar är genomtänkta och härnäst väntar utlandet där han har skrivit kontrakt i ett tjugotal länder. Och en internationell karriär vill han ha.
Inför turnépremiären berättade hans management att alla numera kan få chansen att träffa honom genom så kallade backstagepass för 1 495 kronor. Beslutet väckte ramaskri, särskilt bland artistkollegorna. Eric Saade svarade kritiken med att det är så här det går till utomlands och att hans internationella fans efterfrågar möjligheten, och därför är det just så här han vill göra.
 För är det något som kännetecknar honom, så är det att han gör som han själv vill.
– Jag kan bara vara mig själv, det är mitt ansvar, då är jag en bra förebild.
– Det spelar ingen roll vem jag träffar, jag är alltid likadan. Det är väl det som gör att folk tycker om mig, att jag alltid är mig själv.
Teleborgshallen, Växjö, onsdag 11/4

Vilka ska till växjö?
/Jennifer

Hanna Widerstedt dissar Eric


Dagens bild


/Jennifer

En komentar!

Riktigt bra komentar!
& TACK så mycket, vad kul att du gillar bloggen! :D
Kram
/Angelika

Eric förverkligar drömmar

NALLIS NALLESSON

I Löberöd bor en tjej som heter Linnea, åtta år. DLinnea-svartvit-foto.jpgen 13 maj 2011 ändrades familjens vardag drastiskt. Linnea togs till sjukhus den dagen med rygg och mag smärtor. Vid röntgen konstaterades det att ett av hennes revben var dubbelt så stort som de andra och redan samma kväll blev Linnea inlagd på barnonkologen.

Den 27 maj fick familjen veta att hennes tumör liknade något som heter Ewing Sarkom och satt runt vänster lunga, ner i buken, längs hela ryggraden, en bit i ryggmärgen och runt blodkärlen till hjärtat. Familjen fick en second opinon från USA och de kom fram till att Linnéa har en ny okänd cancerform som ännu inte har något namn.

I oktober fick vi tyvärr veta att läkarna i Sverige inte visste hur de skulle kunna bota henne men den 4 november var Linnea på blodprovstagning på sjukhuset och läkarna

kallade in familjen på nytt samtal och då fick vi de ett overkligt glatt besked: läkare i Tyskland hade kommit på ett sätt att operera och stråla Linnéa. Vilken födelsedagspresent! var Linnéas egen kommentar - varpå hon genast ringde hem till pappa.

Den 7 dec opererades Linnéa i Lund. De tog bort 3 revben och hon fick en GoreTex-platta istället. Läkningsprocessen gick över förväntan och den 21 dec kunde vi åka hem och fira jul. Linnéa är nu under fortsatt behandling och det har varit en tuff resa och den är ännu inte över. Därför har det stora nallerådet bestämt att nallen Nallis Nallesson genast skall komma hem till Sverige för att ta sig hem till Linnéa och ha med sig lite överraskningar. Vi har redan nu fått veta att Nallis har en kompis, namnet fick vi aldrig reda på men Nallis sa att kompisen ska ta sig till Linnéas skolklass för att börja i skolan, mer information om kompisen till Nallis kommer inom kort, så fort vi får reda på något via nallephonen.

Nu önskar vi Nallis och Linnéa lycka till.

 

Nallis resa

2012-04-02

Nu har Nallis äntligen träffat Linnéa, han satt och väntade på Linnéa och hennes familj på hotell Scandic Horisont i Helsingborg. Så här berättar familjen om sin upplevelse…

P1170022-(800x592).jpgFredag förmiddag anlände vi till hotellet och Nallis Nallesson väntade på oss i receptionen. Nallis fick träffa Linnéas gosedjur Ninis och de åkte tillsammans med Linnéa i rullstolen till rummet. Linnéa hade ju fått cytostatika (cellgifter) måndag till onsdag och var för svag för att gå längre sträckor använde därför rullstolen.

 

Rummet visade sig vara en svit med ett rum till flickorna och ett till föräldrarna. Det fanns två toaletter, badkar, dusch och bastu! Härligt. Innan vi begav oss till Idrottens hus där konserten skulle vara bjöd hotellet oss på lunch i restaurangen och vi kunde bekanta oss lite med Nallis.

Därefter tog vi taxi till arenan – eftersom den låg en bit därifrån.

Inne på arenan var inte många för detta var en specialföreställning för oss och barn från Min Stora Dag – sammanlagt ca 40 personer. Det var perfekt för oss eftersom Linnéa är infektionskänslig! Linnéa satt på främsta raden och fick äntligen se sin idol Eric Saade. Vi andra satt bakom henne. Lilla Julia som också gillar Eric Saade var glad under hela showen och eftersom det var gott om plats kunde hon röra på sig under låtarna. Vår mellanflicka Ida var jätteglad eftersom detta blev som en födelsedagspresent för henne eftersom hon fyller 5 år den 31 mars!

Efter den fartfyllda, häftiga sång och dansshowen med Eric Saade fick alla barnen hälsa på Eric och han frågade vad alla hette och hälsade personligt på var och en av dem samt lät oss ta gruppbild på honom. Vi köpte T-shirts till Ida och Linnéa och en poster. Det var mycket uppskattat! Vi hade hoppats på att få träffa Eric på hotellet eftersom han och hela hans team bodde på samma hotell som vi, men tyvärr hann han inte det. Han skickade däremot en poster och ett kort där han skrev ”Till Linnea. Kram. Kul att du tycker om min musik!”

På kvällen åt vi middag i restaurangen och när barnen hade ätit klart lekte de i hotellets lekrum i anslutning till resturangen och vi vuxna kunde lugnt sitta kvar och äta klart. Barnen somnade tidigt i sina sängar och vi föräldrar kunde äta av fruktfatet, basta och slappna av inne i vårt eget rum.

På lördag morgon firade vi Idas 5-årsdag med presenter och sång vid sängen. IMAG0496-(800x504).jpgLinnea hade gjort ett collage som hon gav till sin lillasyster. Nallis och vi tog en stor frukost på hotellet och tillsammans med oss i restaurangen satt hela Erics Saades Crew. Managern kom fram till oss och frågade flickorna om de gillat showen och att träffa Eric. De nickade så klart. Då kom de med ytterligaren några presenter till Linnea: En Cd och en signerad singel.

Efter frukosten fick Linnéa en bukett som Eric Saade hade fått kvällen innan men som han inte fick plats med i sin bil. Gissa om hon blev glad!!! Tyvärr sov Eric Saade längre än vi så fick aldrig se honom på hotellet. Vi fick däremot se flera av hans teams bilar…

När vi checkade ut från hotellet var det en piggare familj, lyckliga barn och vi hade fått ett minne för livet. Linnea sa själv att det var en resa som hon aldrig kommer att glömma! Biverkningarna av cytostatikan (cellgifterna) var som bortblåsta under dessa dagar och vi fick göra något positivt tillsammans och något som alla i familjen tyckte om.

 

Stort tack till alla som gjorde detta möjligt.

Stiftelsen Nalles Resa vill tacka Hotel Scandic Horisont samt Lingman & CO

2012-03-28

Nallis Nallesson har bråttom till Helsingborg

Nallis har jätte bråttom för han skall hinna till Helsingborg till på fredag. Nallis är jub26bbf1412f09b9fed1b7486d38dc2a14a02916c.png uppe i fjällen och där har han träffat en hel del folk, bland annat har han träffat en person som håller i allt när det gäller Eric Saade. Eric börjar ju sin stora Pop Explosion turné i Helsingborg och det är ju inte långt ifrån Löberöd där Linnéa bor med sin familj.

Så nu hoppas Nallis att han hinner dit till Helsingborg där han har bokat rum på Scandic Hotell Horisont i Helsingborg. Han måste ju hinna dit för Linnéa med sin familj skall ju bo i det rum han bokat och de skall ju gå och se Eric Saade, ja, han måste hinna dit. Kanske skall han boka ett eget flygplan eller en rymdraket eller en sportbil eller en snabb cykel eller ett par snabba löparskor eller eller. Hördu Nallis ta och ge dig iväg nu…

Nalles Resa vill tacka Scandic Hotell Horisont och även Scandic Hotell Nord i Helsingborg för deras engagemang. Nalles Resa vill även tacka Lingman & Co för biljetterna till Pop Explosion

2012-02-28

Efter att ha varit i Stockholm och samtalat med polisen så drog Nallis till fjällen, han berättade att det var ett mycket viktigt samtal som han var tvungen att ta personligt, vad det handlar om vill han förstås inte berätta. Hur som helst är han nu vid Hundfjället och vi väntar med spänning på nästa drag från Nallis.

2012-02-17
Nallis är just nu i Stockholm för att träffa en del folk, vad vi vet är att han har varit hos polisen i Stockholm. Vi tror att det har med Nallis kompis att göra, den kompisen som skall till skolan där Linnea gå. Tydligen är detta inte vilken nalle som helst så det verkar som om säkerheten går först, vad nu det menas med det. Spänning, spänning.

2012-02-13

Nallis får telegram från Det Stora Nallerådet att ge sig hem med omedelbar verkan.

 

/Angelika

Saades aprilskämt: "Ska bli pappa"

Ett och annat Eric Saade-fan satte nog lördagsgodiset i halsen när de såg sångarens Facebook-uppdatering den 1 april. "Jag ska bli pappa", skojade sångaren.

Ett och annat Eric Saade-fan satte nog lördagsgodiset i halsen när de såg sångarens Facebook-uppdatering den 1 april.

"Det har varit väldigt mycket skriverier i veckan. Och nu kommer det väl fortsätta, men jag känner att detta verkligen måste komma från mig. Jag ska bli pappa! Och jag är oerhört lycklig och stolt över det. I övrigt vill jag inte kommentera denna fantastiska händelsen mer offentligt", skrev Saade.

Han fick genast 700 tummar upp. Av kommentarerna att döma var det dock många som synade bluffen snabbt. "Bra försök" och "April april", skrev flera av fansen som hade koll på dagens datum.

"Hahahahaha ;) Jag var tvungen!", twittrade Eric Saade senare under dagen.

/Angelika




Påsktävling med opel


På Opel Sverige känner vi oss lite extra generösa nu när det snart är påsk! Därför tänkte vi ge er chansen att vinna ett utav dessa två påskägg. Allt du behöver göra är att rimma till ett av påskäggen och skicka ditt namn och din adress till [email protected]. Men skynda på, vi drar två vinnare redan imorgon eftermiddag!

Ägg nr 1 innehåller: OPC solglasögon, Opel GT handskar, Nyckelband, Penna, och en brochyr om Astra GTC och Eric Saade.

Ägg nr 2 innehåller: Saade Vol 1 signerad, Saade Vol 2 signerad, Hotter than Fire singel, Kylskåpsmagnet med Eric Saade, nyckelband och en penna.

Tror nog att ägg nr 2 får flest mail ;) Skynda om ni vill vinna!

/Jennifer

blogresponse

det skulle vara kul om ni ställde mer frågor i blogresponse! :)
// Olivia

Dagens bild!



/Angelika


Därför styr Saade turnén med järnhand

Efter att ha agerat måltavla för påhopp och bistra miner från artistkollegor gör sig Eric Saade nu redo för turnéstart, där inget lämnas åt slumpen. Varje minut är minutiöst planerad och flickidolen har ett "jävligt stort" kontrollbehov.

Trots att veckan som gått bjöd på rejäla stormvindar kring Eric Saade - efter säljstarten av backstagepass till hans stora vårturné – ligger flickidolens fokus nu långt från stora rubriker och arga glåpord.

Under fredagen äntrade Saade nämligen scenen i Helsingborg, för starten av sin påkostade turné "Pop Explosion". Turnén kommer under våren att besöka totalt 15 städer runt om i landet, och inför turnéstarten har "Popular"-sonen haft en minst sagt hektisk vardag.

– Jag har jobbat extremt mycket eftersom jag verkligen vill att allt ska vara på plats. Jag har repat från nio på morgonen till två på natten i en månad, så jag har inte haft mycket till liv direkt, förklarar Saade förNyheter24.

– Man kan verkligen säga att det kommer att bli en show utöver det vanliga. Det är en inomhusproduktion där jag har dragit på med allt jag kan.

Känner du dig som en rockstar under turnén?

– Haha, just rockstar vet jag inte. Jag känner bara jävligt stort kontrollbehov hela tiden och vill ha koll på allt. När man väl är ute på turnén är man ganska avslappnad. Inte som nu när vi repar in i det sista och alla bara går runt och är arga, förklarade Saade skämtsamt under sina sista dagar av repetitioner.

– Turnélivet i stort är mycket resande och mycket gemenskap. Totalt är vi minst 25 personer på plats, två lastbilar, en tvåvåningsbuss och fyra personbilar. Det är ett helt entourage. Och vi har extremt roligt ihop.

Ärligt nu, vad står det på din rider?

– Jag har aldrig någon kravlista, det där är ganska löjligt tycker jag. Man behöver inte så mycket, jag klarar mig med vatten och en handduk.

Från manspojke till gymbiff

För att orka att stå timtal på scenen har Eric Saade legat i hårdträning. Och visst har den unge artisten biffat till sig från tiden som ”manboy”.

– Jag löper väldigt mycket. Kondition är A och O för mig, för att orka stå på scenen. Men för några veckor sedan blev jag ordentligt sjuk och låg däckad en hel vecka, så jag har inte kunnat träna exakt som jag velat. Fast premiären är absolut inte i någon fara för det.

Det har ju varit väldigt mycket snack om dessa backstagepass, tar du åt dig?

– Nej, absolut inte. Jag är bara så jävla glad. De som inte visste att jag skulle ut på turné lär ju veta det nu i alla fall. Det är klart att det blir en snackis och att gamla trötta artister uttalar sig negativt om det, men det är samtidigt en väldigt liten grej. Kan de inte prata om barnen i Afrika i stället liksom?


Håller med Eric där! varför ska dom göra en så stor grej av det lilla!
/Angelika


Hånet mot Eric Saade i Let's Dance



Eric Saade har fått hård kritik för sina dyra backstagebiljetter.

I kväll blev han pikad på bästa sändningstid - av "Let's Dance"-programledaren David Hellenius som förklarade varför han inte platsar i programmet.

– Han ville ha 1 495 kronor varje gång han skulle träffa sin danspartner, säger tv-programledaren.

Under de senaste dagarna har flickfavoriten varit i mer blåsväder än vanligt.

Bakgrunden är att artisten tänker ta 1 495 kronor från sina fans för att träffa honom backstage.

Snack och bild

I det kostsamma mötet ingår också ett snack, en autograf och en bild.

– Vi var tvungna att sätta ett högt pris för att det bara skulle vara hardcorefansen som betalade det, annars skulle det inte fungera, sa Eric Saade till Aftonbladet när han kommenterade kritiken.

Sedan dess har han sagt att pengarna ska gå till välgörenhet.

Saade ville vara med

Men det hindrade inte programledaren David Hellenius från att komma med en syrlig kommentar under säsongspremiären av Let's Dance.

– Eric Saade ville vara med i årets säsong, men det gick inte för han ville ha 1 495 kronor varje gång han skulle träffa sin danspartner, säger David Hellenius.

/Angelika


Dagens bild


hahaha♥
/Jennifer

Fråga till er!

Vilka är det här som har köpt backstage pass? :D
/Angelika

Aprilskämt!

Alla ni som har twitter tryck på "unfollow" på erics användare! Vi ska ge igen, ni kan följa honom igen kl 00.00 :)


Saade ställer in!

Såg nyss att Eric ska ställa in Pop Explosion i Anexet i Stockholm!!??
ist så flyttar han det till ett mindre ställe! De blir inte någon arena då!
Jag vet inte varför men det kommer väll ut snart! :O........
Jajaja jag vet att jag är dålig! Hahaha, första april idag ju!, aprill aprill!:)

/Angelika


Foton som du vill att vi ska lägga ut på bloggen?

Har du foton som du vill att vi ska visa upp här på bloggen från Pop Explosion då är det bara att maila bilderna till [email protected] eller länka te.x din blogg så att vi kan ta bilderna där ifrån.
// Olivia

RSS 2.0